Επίθεση με αυγά στον Καμίνη -Σε ταβέρνα στην Καισαριανή - iefimerida.gr

Επίθεση με αυγά στον Καμίνη -Σε ταβέρνα στην Καισαριανή

Επίθεση από αγνώστους που τον αποκαλούσαν φασίστα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα προπηλακισμού από ομάδα νεαρών, έπεσε χθές βράδυ ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Το επεισόδιο συνέβη χθές βράδυ την ώρα που ο Γιώργος Καμίνης διασκέδαζε με μια παρέα σε γνωστό μεζεδοπωλείο στην Καισαριανή.

Ομάδα περίπου 10 ατόμων, οταν αντιλήφθηκε ότι μέσα στην ταβέρνα ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων, εισέβαλλαν σε αυτό και άρχισαν να τον βρίζουν και να δείχνουν απειλητικές διαθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, κάποιοι από τους νεαρούς τον αποκάλεσαν «φασίστα» και κάποιοι εκσφενδόνισαν προς το μέρος του και αυγά, ενώ δεν έδειχναν διάθεση να αποχωρήσουν. Το περιστατικό κράτησε αρκετά λεπτά και ο κ. Καμίνης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την πίσω πόρτα του εστιατορίου.

Όταν έφτασε η αστυνομία ήταν πλέον αργά αφού είχαν αποχωρήσει τόσο ο δήμαρχος και η παρέα του, όσο και η ομάδα των εισβολέων.

Σήμερα ο Γιώργος Καμίνης αντέδρασε στην επίθεση των γνωστών αγνώστων με μια ανάρτηση στο twitter:

 Επίθεση με αυγά στον Καμίνη -Σε ταβέρνα στην Καισαριανή | iefimerida.gr 0

Όπως είπε ο ίδιος ο δήμαρχος, ενημερώνοντας σχετικά το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, υπήρξε αντίδραση από πολλούς πολίτες που βρίσκονταν εκεί και εξανάγκασαν τους κουκουλοφόρους σε φυγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ