Την πάτησε η Μέγκαν Μαρκλ: Της κρεμόταν το καρτελάκι από το φόρεμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Την πάτησε η Μέγκαν Μαρκλ: Της κρεμόταν το καρτελάκι από το φόρεμα [εικόνες]

Η Μέγκαν Μαρκλ ξέχασε να βγάλει την ετικέτα από τα ρούχα της/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ξεχασμένο ταμπελάκι πάνω στο φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ κατά την διάρκεια εμφάνισή της στα νησιά Φίτζι έγινε πρώτο θέμα στον Βρετανικό Τύπο, καθώς η ετικέτα όχι μόνο φαινόταν, αλλά κρεμόταν από το φόρεμά της.

Είναι, άλλωστε, τόσα πολλά τα μέρη και τόσο λίγος ο χρόνος που έχει η Μέγκαν Μαρκλ στην διάθεσή της για να αλλάξει κατά την διάρκεια της περιοδείας της με τον Πρίγκιπα Χάρι στον Ειρηνικό Ωκεανό που λογικό ήταν κάποια στιγμή να ξεχάσει... το ταμπελάκι στο ρούχο.

Παρ΄όλα αυτά η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν πολύ εντυπωσιακή στα κόκκινα κατά την διάρκεια συνάντησης με τον βασιλιά Τουπόου ΣΤ΄ του βασιλείου Τόνγκα στα Φίτζι.

Επιλέγοντας ένα κατάκοκκινο φόρεμα με ενσωματωμένη ζώνη λίγο πιο πάνω από την φουσκωμένη κοιλιά της και τις κλασικές μαύρες γόβες, η Μέγκαν Μαρκλ κατέβηκε από το αεροπλάνο κρατώντας για ακόμη μία φορά από το χέρι τον Πρίγκιπα Χάρι.

Ωστόσο το καρτελάκι που κρεμόταν από το φόρεμά της όσο η Δούκισσα περπατούσε... ήταν και το θέμα συζήτησης των βρετανικών μέσων, υποστηρίζοντας πως είναι απαράδεκτο να ξεχάσει μία γαλαζοαίματη το ταμπελάκι στα ρούχα.

Οπως λοιπόν φανερώνει και μόνη της η ετικέτα, το φόρεμα ήταν μία δημιουργία του brand Self Portrait αξίας 628 δολαρίων, ενώ το κόκκινο χρώμα δεν επιλέχτηκε τυχαία από την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς αυτό είναι το χρώμα της σημαία των νησιών Τόνγκα.

Οσο για το υπόλοιπο ντύσιμο, η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε ένα τσαντάκι Christian Dior και γόβες Manolo Blahnik.

Η Δούκισσα ήταν πολύ ξεκούραστη, καθώς χτες αναγκάστηκε να ακυρώσει τα καθήκοντά της μετά από προτροπή της ασφάλειας, εξαιτίας της ανεξέλεγκτης- ξέφρενης συμπεριφοράς των κατοίκων των Φίτζι σε εμφάνισή της σε τοπικό σούπερ μάρκετ.

Μάλιστα εκτός αυτού, ο Πρίγκιπας Χαρι και η Μέγκαν Μαρκλ πέρασαν την χτεσινή νύκτα σε ένα πριβέ πολυτελές νησί στα νησιά Φίτζι, μένοντας σε μία υπερχλιδάτη βίλα.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ