Μετά το μπάχαλο, ο ΟΑΣΘ μισθώνει λεωφορείο για τους μαθητές Λυκείου στην Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Μετά το μπάχαλο, ο ΟΑΣΘ μισθώνει λεωφορείο για τους μαθητές Λυκείου στην Θεσσαλονίκη

Ουρά σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ/ Φωτογραφία: Eurokinissi- ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λύση μετά το «μπάχαλο» που προκλήθηκε στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη όπου περίπου 95 μαθητές του λυκείου, προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο ήδη γεμάτο λεωφορείο της γραμμής 88, βρήκε προσωρινά ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο οργανισμός, θα μισθώσει λεωφορείο, με τις προδιαγραφές που προβλέπονται για σχολικά δρομολόγια, το οποίο θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ανάγκες των μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Μίκρας «μέχρι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να λύσει οριστικά το πρόβλημα».

«Η μεταφορά των μαθητών αποτελεί αποκλειστική θεσμική αρμοδιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Επειδή στο θέμα ενεπλάκη και το όνομα του Ο.Α.Σ.Θ. πρέπει να τονιστεί ότι ο Οργανισμός εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των πολιτών και δεν έχει καμία θεσμική υποχρέωση να σχεδιάζει και να εκτελεί σχολικά δρομολόγια. Δεν είναι...δια πάσαν νόσον και... ανεπάρκεια», αναφέρει στην ανακοίνωση ο Ο.Α.Σ.Θ. και προσθέτει ότι «το πρόβλημα της μετακίνησης των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Μίκρας δημιουργήθηκε και διαιωνίζεται μέχρι σήμερα με αποκλειστική ευθύνη των αρμόδιων παραγόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκη μαθητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ