Ο Πέπε κλώτσησε συμπαίκτη του! [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Πέπε κλώτσησε συμπαίκτη του! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με την Βαλένθια στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και πλέον η Μπαρτσελόνα μείωσε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, όμως την παράσταση κατάφερε να κλέψει για μία ακόμη φορά ο Πέπε.

Ο 29χρονος αμυντικός έχει προκαλέσει αρκετές φορές στο παρελθόν με την συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο, είτε με τα σκληρά μαρκαρίσματά του, είτε με τις βουτιές του για να ξεγελάσει τους διαιτητές, όμως στο χτεσινό παιχνίδι ξεπέρασε τον εαυτό του χτυπώντας συμπαίκτη του. Μετά από μαρκάρισμα του Πάμπλο Πιάτι, ο Πορτογάλος άσος έπεσε στο έδαφος και έδειξε να πονά πολύ, όμως ήθελε να ξεπληρώσει στον αντίπαλό του το χτύπημα και όταν τον πλησίασε ο Αλβάρο Αρμπελόα για να τον σηκώσει από το έδαφος, ο Πέπε τον κλώτσησε στο γόνατο, νομίζοντας πως τον είχε πλησιάσει ο Πιάτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ