Εντυπωσιάζουν τα νέα τατουάζ του Νεϊμάρ με σούπερ ήρωες [εικόνα] - iefimerida.gr

Εντυπωσιάζουν τα νέα τατουάζ του Νεϊμάρ με σούπερ ήρωες [εικόνα]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι μυστικό ότι όταν δεν ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, ο Νεϊμάρ «πέφτει» με μανία στα δύο αγαπημένα του χόμπι: στο διάβασμα κόμικς και στα τατουάζ.

Οι εξωαγωνιστικές αγάπες » του Βραζιλιάνου σταρ συναντήθηκαν τον περασμένο μήνα με το που κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος της νέας γραφικής σειράς: «Inked: Art Animates Life», μία ιστορία με έναν σούπερ-ήρωα με μαγικά τατουάζ!

Μερικές εβδομάδες μετά ο Νεϊμάρ αποφάσισε προσθέσει ακόμα ένα έργο τέχνης στο σώμα του, αφού κατάφερε να βρει λίγο ελεύθερο χώρο στην πλάτη του για μερικά νέα κομμάτια.

Μοιράζοντας μια εικόνα του έργου του στο Instagram, ο τατού άρτιστ Τιέρες Παΐμ, έγραψε: «Όπως γνωρίζετ όλοι, ο Νεϊμάρ είναι οπαδός των χαρακτήρων "Σπάιντερμαν" και "Μπάτμαν". Σήμερα είχα την ευχαρίστηση να τα τοποθετήσουμε και τα δύο στο δέρμα του».

Εντυπωσιάζουν τα νέα τατουάζ του Νεϊμάρ με σούπερ ήρωες [εικόνα] | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νεϊμάρ τατουάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ