FIBA Europe Cup: «Διπλό» του Αρη (51-55) στην Ουκρανία επί της Ντνίπρο - iefimerida.gr

FIBA Europe Cup: «Διπλό» του Αρη (51-55) στην Ουκρανία επί της Ντνίπρο

Χαμόγελα στον Αρη /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επέστρεψε στα... χαμόγελα ο Αρης.

Με ανατροπή, από τα τέλη της τρίτης περιόδου και μετά, ο Αρης πέρασε αλώβητος απόψε από την Ουκρανία, για τη 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Europe Cup, απέναντι στην Ντνίπρο. Επικράτησε στο παιχνίδι με 55-51, αποτέλεσμα που του έδωσε την πρώτη νίκη του στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της FIBA.

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 33-28, 44-42, 51-55

ΝΤΝΙΠΡΟ (Πάβλο Αγκάποφ): Κοζεμιάκιν 12 (2), Σούντελ 5 (1), Σίζοφ , Τιμοφέενκο 10 (1), Ζακουρντάιεφ 17 (3), Μπόνταρτσουκ 2, Κουσνίροφ 2, Νατάζκο, Προκοπένκο 3 (1)

ΑΡΗΣ (Βαγγέλης Αγγέλου): Μπελ 14 (3), Μποχωρίδης 16 (2), Χάρις 3, Τζόουνς 5 (1), Κάιζερ 6, Νταλό 3 (1), Φλιώνης 5 (1), ΜακΓκί 2, Σλαφτσάκης, Βεργίνης 1

Ηττα των γυναικών του Ολυμπιακού

Με ήττα συνδυάστηκε η ιστορική πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Euroleague Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» έχασαν την επαφή με την Φενερμπαχτσέ στην τρίτη περίοδο και τελικά παραδόθηκαν με 54-63 για την 1η αγωνιστική του Β' ομίλου. Να σημειωθεί ότι στο πρώτο λεπτό της τρίτης περιόδου η αναμέτρηση διεκόπη για περίπου 15 λεπτά, μετά από απειλή για βόμβα στο «Τάσος Καμπούρης». Η απειλή τελικά αποδείχθηκε... φάρσα, και μετά τον έλεγχο που έκανε η αστυνομία στο κλειστό άναψε το «πράσινο φως» για την κανονική διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός «πλήρωσε» τα 17 λάθη και την αστοχία από τα 6.75 (5/22) και τη γραμμή των ελευθέρων βολών (5/13). Οι Κατερίνα Σωτηρίου (11π.) και Τζέσικα Τόμας (11π.) οδήγησαν την επίθεση της ομάδας του Γιώργου Παντελάκη, ενώ άξια συμπαραστάτρια τους αποδείχθηκε η Λικέντρα Τζόνσον (10π.). Από την τουρκική ομάδα, πρωταγωνίστησε η Κέλσι Πλαμ με 20 πόντους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρης fiba europe cup Ντνίπρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ