Ηράκλειο: «Πόλεμος» μεταξύ πολιτών και ΜΑΤ για την ανάπλαση πάρκου [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ηράκλειο: «Πόλεμος» μεταξύ πολιτών και ΜΑΤ για την ανάπλαση πάρκου [εικόνες & βίντεο]

«Πόλεμος» μεταξύ πολιτών και ΜΑΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονο ήταν το σκηνικό έντασης στο πάρκο Γεωργιάδη, στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου εξαγριωμένοι πολίτες ήρθαν σε αντιπαράθεση με άντρες των ΜΑΤ.

Στην αρχή της λεωφόρου Δημοκρατίας, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου έχοντας απέναντι του διμοιρία των ΜΑΤ.

Ο δήμος Ηρακλείου επέμενε να προχωρήσει στην ανάπλαση του πάρκου, ωστόσο οι πολίτες που έχουν φτιάξει την ομάδα «φυλές του πάρκου» απαντούσαν ότι παραμένει ασαφής η τύχη 92 δέντρων με αποτέλεσμα να ξεσπάσει «πόλεμος» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ακολούθησε πετροπόλεμος και κυνηγητό της αστυνομίας σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, οι οποίοι έκλεισαν για λίγο. Μάλιστα το μεσημέρι επικράτησε απίστευτο κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο.

Έντονο ήταν το σκηνικό έντασης στο πάρκο Γεωργιάδη, στο Ηράκλειο Κρήτης .

Όλα ξεκίνησαν όταν οι μπουλντόζες έκαναν την εμφάνισή τους το μεσημέρι και εμποδίστηκαν από τους διαμαρτυρόμενους. Τα επεισόδια επεκτάθηκαν στην αρχή της λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, έχοντας απέναντί του διμοιρία των ΜΑΤ.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το neakriti.gr, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να περάσουν χειροπέδες σε διαμαρτυρόμενο με αποτέλεσμα να επικρατήσουν σκηνές απείρου κάλλους αφού ο νεαρός εθεάθη να διαφεύγει με τις χειροπέδες.

Eξαγριωμένοι πολίτες ήρθαν σε αντιπαράθεση με άντρες των ΜΑΤ.
Πετροπόλεμος και κυνηγητό της αστυνομίας σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου.

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηράκλειο Κρήτη ΜΑΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ