Η βασίλισσα Μαξίμα... προσπάθησε αλλά την έσβησε η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον -Μαζί, στο ίδιο δείπνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η βασίλισσα Μαξίμα... προσπάθησε αλλά την έσβησε η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον -Μαζί, στο ίδιο δείπνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια Ευρώπη που έχει μετατρέψει τα μέλη των βασιλικών οικογενειών και δη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, σε... μικρό Χόλιγουντ, παρακολουθώντας φανατικά τις εμφανίσεις των μελών του (ελλείψει άλλων σταρ και κόκκινων χαλιών), η βασίλσσα Μαξίμα της Ολλανδίας θεωρείται και... βασίλισσα του στιλ. Αν και χθες βράδυ η λάμψη της φάνηκε να θαμπώνει λίγο από αυτή της Κέιτ Μίντλετον.

Πολλά δημοσιεύματα εμφάνιζαν τα τελευταία χρόνια την Μαξίμα της Ολλανδίας ως αδιαμφισβήτητη βασίλισσα του στιλ. Υποστήριζαν μάλιστα ότι φάνηκε να παίρνει τα σκήπτρα από την Κέιτ Μίντλετον η οποία από την είσοδό της στη βασιλική οικογένεια το 2011 είχε τραβήξε την προσοχή πάνω της. Με το πέρασμα των χρόνων, όμως, κούρασε κάπως ως προς τις στιλιστικές της επιλογές που έμοιαζαν μονότονες, βαρετές και πολύ... τυπικές, μιας και ακολουθούσε πάντα το πρωτοκόλλο. Και κάπου εκεί εμφανίστηκε η Μαξίμα, η οποία παρότι της ρίχνει κάμποσα χρόνια έχει αδιαμφισβήτητο στιλ και έμοιαζε και πιο τολμηρή στις στιλιστικές της επιλογές. Ακολούθησε το mix 'n match, ξέφυγε από τις κλασικές γραμμές, κινήθηκε στη μόδα.

Χθες, οι δύο κυρίες, Κέιτ Μίντλετον και βασίλισσα Μαξίμα είχαν την πρώτη ευκαιρία να αναμετρηθούν από κοντά και όχι πλέον μέσω φωτογραφιών στις στήλες των περιοδικών. Και οι δύο ήταν καλεσμένες στο επίσημο δείπνο της βασίλισσας Ελισάβετ στον βασιλιά της Ολλανδίας ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο. Και αυτή η πρώτη διά ζώσης αναμέτρηση είχε -αν και με δυσκολία- νικήτρια.

Το φαβορί, η βασίλισσα Μαξίμα, η οποία παρότι ήταν εξαιρετικά καλοντυμένη, έχασε από την άκρως εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον.

Η εμφάνιση της Κέιτ

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε πραγματικά την έκπληξη χθες ξεφεύγοντας λίγο από τις κλασικές γραμμές που ακολουθεί στα βραδινά φορέματα. Μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού, του πρίγκιπα Λούις και μετά την είσοδο της Μέγκαν Μαρκλ στη βρετανική βασιλική οικογένεια που μοιραία τράβηξε επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται ότι... παίρνει την εκδίκησή της, τολμώντας και σε χρώματα και σε γραμμές και σβήνοντας, πολλές φορές, την παρουσία της Μέγκαν Μαρκλ. Το ίδιο έκανε και στο βασιλικό γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας αλλά και στην πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά την επιστροφή της στα καθήκοντά της.

Και το ίδιο έκανε και χθες. Δεν φόρεσε βραδινή τουαλέτα σε κόψιμο... τούρτας, ούτε τις στενές που ακολουθούν τη γραμμή του σώματος. Φόρεσε μια τουαλέτα, σε γραμμή που δεν είχε ξαναφορέσει, στενή αλλά γοργονέ, με έντονα ντραπαρίσματα. Και όχι αυτή τη φορά δεν επέλεξε το κλασικό μαύρο ή κόκκινο, ή ακόμη το μοδάτο φλοράλ, αλλά το ανοιχτό γαλάζιο. Αν και το Alexander McQueen φόρεμα είχε μια vintage διάθεση, ήταν πραγματικά μεγαλοπρεπές, εντυπωσιακό και φωτεινό.

Η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον

Προβλέποντας έξυπνα ότι η Μαξίμα θα φορούσε (εκτός από εντυπωσιακό φόρεμα) και πολύ βαριά κοσμήματα, η Κέιτ Μίντλετον ξέθαψε από τη ντουλάπα της ότι διαμάντι και πέρλα είχε. Φόρεσε την εντυπωσιακή τιάρα της Νταϊάνας «Τhe Love Knot», την οποία έχει φορέσει τουλάχιστον τρεις φορές ακόμη σε αντίστοιχες περιπτώσεις και ένα τεράστιο και άκρως εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό. Επίσης φόρεσε κρεμαστά σκουλαρίκια με πέρλες, το γαμήλιο δαχτυλίδι της που κάποτε ανήκε στην Νταϊάνα και ένα διαμαντένιο βραχιόλι.

Το εκπληκτικό Alexander McQueen φόρεμά της κέρδισε τις εντυπώσεις

Η εμφάνιση της Μαξίμα

Η Μαξίμα της Ολλανδίας υπερασπίστηκε τον τίτλο και ως βασίλισσα της Ολλανδίας και ως βασίλισσας του στιλ. Φόρεσε ένα άκρως εντυπωσιακό και βασιλικό φόρεμα, το οποίο, όμως, την ίδια ώρα, είχε και ένα ενδιαφέρον στυλιστικά. Επέλεξε ένα φόρεμα σε κλασική γραμμή, στράπλες τούρτα, το οποίο έκανε ένα ενδιαφέρον παιχνίδισμα με όμπρε τεχνική, μαύρο με τιρκουάζ. Ξεκινούσε δηλαδή τιρκουάζ, γινόταν μαύρο και κατέληγε πάλι σε τιρκουάζ.

Για να τονίσει το βασιλικό τίτλο της Μαξίμα ήταν κεντημένο με κρύσταλλους, ενώ στη μέση φορούσε μια ζώνη με ένα τεράστιο κόσμημα πεταλούδα με διαμάντια. Εξυπνα είχε σετάρει με το φόρεμα ένα διάφανο μακρύ μαντό, το οποίο ακολουθούσε τη γραμμή του φορέματος. Ετσι και γυμνή δεν ήταν στους ώμους και έδινε ακόμη πιο βασιλικό αέρα στο λουκ της.

Εντυπωσιακή και η Μαξίμα
Η διάφανη κάπα ήταν ένα έξυπνο στιλιστικό τρικ.
Η... οικογενειακή φωτογραφία
Η βασίλισσα Μαξίμα, ο σύζυγός της βασιλιάς Αλεξάντερ, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολο και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα.
Φόρεσε μια τιάρα... θησαυρό!
Η βασίλισσα Μαξίμα... προσπάθησε αλλά την έσβησε η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον -Μαζί, στο ίδιο δείπνο [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Η βασίλισσα Μαξίμα... προσπάθησε αλλά την έσβησε η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον -Μαζί, στο ίδιο δείπνο [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Η βασίλισσα Μαξίμα... προσπάθησε αλλά την έσβησε η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον -Μαζί, στο ίδιο δείπνο [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Η βασίλισσα Μαξίμα... προσπάθησε αλλά την έσβησε η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον -Μαζί, στο ίδιο δείπνο [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Η βασίλισσα Μαξίμα... προσπάθησε αλλά την έσβησε η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον -Μαζί, στο ίδιο δείπνο [εικόνες] | iefimerida.gr 11
Η βασίλισσα Μαξίμα... προσπάθησε αλλά την έσβησε η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον -Μαζί, στο ίδιο δείπνο [εικόνες] | iefimerida.gr 12

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ