Αση Μπήλιου: Τι θα φέρει το 2019 σε κάθε ζώδιο -Προβλέψεις για σχέσεις και... εκλογές [βίντεο] - iefimerida.gr

Αση Μπήλιου: Τι θα φέρει το 2019 σε κάθε ζώδιο -Προβλέψεις για σχέσεις και... εκλογές [βίντεο]

Η αστρολόγος Αση Μπήλιου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχετικά με το 2018... για τα ζώδια το 2019 θα είναι παιχνίδι, ανέφερε η Αση Μπήλιου, η οποία έκανε πρώτη προβλέψεις για το τι θα φέρει το νέο έτος σε κάθε ζώδιο.

Μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, η αστρολόγος εξήγησε πως το 2018 ήταν μία πραγματικά δύσκολη χρονιά για όλους και το 2019 δεν θα έχει καμία σχέση.

Από την πλευρά της, η Ελένη Μενεγάκη την πρόλαβε, λέγοντας της πως το 2019 θα είναι χρονιά εκλογών.

Τότε η Άση Μπήλιου εξήγησε πως το 2019 δεν θα μπούμε πάλι σε μία σταθερή κατάσταση, προσθέτωντας πως από αυτά που έχει δει και σε σχέση με τους υποψήφιους των κομμάτων, δεν θα βγει ένα αποτέλεσμα που θα έχει ένα πολύ σταθερό και μεγάλο μέλλον.

Η αστρολόγος μάλιστα παραδέχτηκε πως οι πολιτικοί διαλέγουν πάντα να κάνουν εκλογές σε κάτι κουλές περιόδους με εκλείψεις και ανάδρομους.

Πέρα από τις εκλογές, η Αση Μπήλιου μίλησε και για το κομμάτι των σχέσεων για το 2019, όπου εκεί τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

«Δεν το συζητώ, το 2019 είναι μία πολύ πιο εύκολη χρονιά. Δεν έχουν ανάδρομο η Αφροδίτη και ο Αρης που παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ ο Ερμής είναι πάντα μία συνηθισμένη κατάσταση. Εχουμε καλές όψεις σε κάποιες περιόδους... και τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο και τον Αύγουστο και τον Ιούνιο έχουμε καλές όψεις των πλανητών. Αυτό σημαίνει πως αυτός ο παράγοντας είναι θετικός και για τις σχέσεις μας και για να κάνουμε καινούργιες γνωριμίες και έχει μία εξωστρέφεια η χρονιά, εν αντιθέσει με το 2018.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ αστρολόγος ζώδια 2019
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ