Bρέθηκε η διαμελισμένη σορός του Κασόγκι στον κήπο της προξενικής κατοικίας στην Κωνσταντινούπολη - iefimerida.gr

Bρέθηκε η διαμελισμένη σορός του Κασόγκι στον κήπο της προξενικής κατοικίας στην Κωνσταντινούπολη

H κατοικία του Σαουδάραβα προξένου στην Κωνσταντινούπολη (Φωτογραφία: ΑΡ/Emrah Gurel)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέλη της σορού του Τζαμάλ Κασόγκι βρέθηκαν στον κήπο της κατοικίας του προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολλη, μεταδίδει το Sky News.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, οι πηγές του ανέφεραν ότι ο δημοσιογράφος είναι «διαμελισμένος» και το πρόσωπό του «παραμορφωμένο».

O Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στο βήμα της Βουλής (Φωτογραφία: ΑΡ)

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν απαίτησε από το Ριάντ να αποκαλύψει που βρίσκεται η σορός του αθρογράφου της Washington Post, μετά την ομολογία της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας ότι ο Κασόγκι σκοτώθηκε στη διάρκεια «καυγά» με αξιωματούχους μέσα στο προξενείο.

«Τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει ως τώρα δείχνουν ότι ο Τζαμάλ Κασόγκι δολοφονήθηκε με αποτρόπαιο τρόπο» είπε ο Ερντογάν κάνοντας λόγο για προμελετημένη πολιτική δολοφονία.

Είχε πρηγηθεί δήλωση του ηγέτη του Πατριωτικού Κόμματος (VATAN) Ντογού Περιντσέκ στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ότι το πτώμα του Κασόγκι εντοπίστηκε σ' ένα πηγάδι στην προξενική κατοικία, σύμφωνα με όσα του είχαν αποκαλύψει «αξιόπιστες πηγές» από την υπηρεσία ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ