Champions League: Οι ενδεκάδες του αγώνα ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου - iefimerida.gr

Champions League: Οι ενδεκάδες του αγώνα ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο την Μπάγερν Μονάχου, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να ξεκινήσει το σημερινό (19:55) ματς με την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Χουλτ αριστερό μπακ, τον Λαμπρόπουλο με τον Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας, τον Σιμόες με τον Γαλανόπουλο στον άξονα, τον Μπακασέτα δεξί μπακ χαφ, τον Μάνταλο αριστερό μπακ χαφ και τον Κλωναρίδη πίσω από τον Πόνσε.

Η απουσία του Νταβίντ Αλάμπα και του Ζερόμ Μπόατενγκ από την ενδεκάδα της Μπάγερν ήταν η έκπληξη του Νίκο Κόβατς για το αρχικό σχήμα των Βαυαρών. Αναλυτικά η πρωταθλήτρια Γερμανίας θα παραταχθεί με τον Νόιερ κάτω από τα δοκάρια, τους Κίμιχ και Ραφίνια στα δύο άκρα της άμυνας, Χούμελς και Ζίλε θα είναι οι δύο στόπερ, Ο Τιάγκο Αλκάνταρα μαζί με τον Τσάβι Μαρτίνες θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ, ενώ η τριπλέτα Χάμες Ροντρίγκες, Ρόμπεν και Γκνάμπρι θα αγωνιστεί πίσω από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 4-2-3-1 των Βαυαρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ