Τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών -Πρώτος ο Πατούλης - iefimerida.gr

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών -Πρώτος ο Πατούλης

ΙΣΑ/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε χθες, Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, το απόγευμα, η εκλογική διαδικασία για το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και σύμφωνα με τα αποτελέσματα εκ των 19.617 εγγεγραμμένων ψήφισαν 6.581 με έγκυρα 6.280 ψηφοδέλτια.

Η παράταξη «Αδέσμευτο Ιατρικό Μέτωπο-ΔΗΚΙ-ΙΣΑ» του Γιώργου Πατούλη, αναδείχθηκε νικητής των εκλογών με ποσοστό 54,76% .

Ακολουθούν το «Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών» με 8,63%, «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση (ΔΗΠΑΚ) Γιατρών» με 8,28%, «Κίνημα Νέων Ιατρών (ΚΙΝΙ)» με 7,64%, «Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή (ΑΡΣΙ-Νυστέρι -Ριζοσπαστική Ενότητα Ιατρών-Ανεξάρτητοι) με 6,56%, «Ανεξάρτητη Συμμαχία Ιατρών-ΚΙΑΝ-Γιατροί για τους Γιατρούς» με 5,78%, «Κίνημα Αλλαγής-Μαχόμενοι Ιατροί» με 5,10% και Ανεξάρτητη Ιατρική Κίνηση (ΑΙΚ)» με 3,25%.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, τόνισε:

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που έδωσαν δυναμικό "παρών" και προσήλθαν στις εκλογές. Ο ιατρικός κόσμος εμπιστεύεται τον ΙΣΑ για την εκπροσώπησή του και τον θέλει δυνατό και ενωμένο για να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η φωνή των ιατρών της Αθήνας παραμένει ισχυρή».

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή τη νίκη στους ιατρικούς συλλόγους της χώρας, έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η επικράτηση στελεχών της Παράταξής μας στις εκλογές των ιατρικών συλλόγων της χώρας είναι μία σπουδαία νίκη των φιλελεύθερων δυνάμεων και σηματοδοτεί μαζί με μια σειρά άλλων αντίστοιχων επιτυχιών, την πολιτική αλλαγή που έρχεται.
Τις νίκες αυτές, επισφραγίζει η επικράτηση στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη και μάλιστα με αυτοδυναμία και ποσοστό 54,7% που για πρώτη φορά καταγράφεται από τη δεκαετία του 1980.
Ανάλογες νίκες πέτυχαν οι παρατάξεις των Ιατρικών Συλλόγων που στηρίζουν τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα και πολλές άλλες πόλεις.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της Παράταξής μας που εργάστηκαν γι’ αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα
».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ