Η Κάρλι Κλος ποστάρει τις καλύτερες backstage φωτό του γάμου της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κάρλι Κλος ποστάρει τις καλύτερες backstage φωτό του γάμου της [εικόνες]

Το διάσημο μοντέλο με τον σύζυγό της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάρλι Κλος παντρεύτηκε κρυφά τον εκλεκτό της καρδιάς της Τζόσουα Κούσνερ την περασμένη εβδομάδα, αλλά το νεόνυμφο μοντέλο εξακολουθεί να μοιράζεται φωτογραφίες από τον γάμο της.

Χθες το βράδυ, δημοσίευσε στο Insta stories της φωτογραφίες από την ιδιωτική τελετή, συμπεριλαμβανομένης και της απολαυστικής γαμήλιας τούρτας τους.

Η πρώτη εικόνα δείχνει την Κλος να κάθεται στο πάτωμα με το Dior νυφικό της μπροστά στο ψυγείο και να απολαμβάνει ένα κομμάτι τούρτας, αργά την νύχτα. «Επιτέλους, θα φάω το κομμάτι από την γαμήλια τούρτα μου στις 2 π.μ.» έγραψε στη λεζάντα.

Karlie Kloss & Joshua Kushner’s Honeymoon May Be Brief, But Looks Like A Perfect Getaway — PHOTOS https://t.co/y52zOBkjQw pic.twitter.com/UQnnd5JHgs


Όπως αποδείχθηκε το γλυκό του γάμου τους ήταν από το κατάστημα « Milof Bar Momofuku, το διάσημο ζαχαροπλαστείο της Κριστίνα Τόσι. Το μοντέλο είχε συνεργαστεί με την συγκεκριμένη ζαχαροπλάστη για μια σειρά μπισκότων Karlie’s Kookies πριν από χρόνια. Κι όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η τούρτα πρέπει να ήταν εκπληκτική.

Karlie’s Instagram Story (October 21, 2018): pic.twitter.com/Qzsxvo6r5C

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη christinatosi (@christinatosi) στις 17 Αύγ, 2018 στις 1:41 μμ PDT


Μια άλλη φωτογραφία δείχνει τον Κούσνερ να κρατά ένα φλιτζάνι καφέ κάτω από ένα φλοράλ τόξο. Στη συνέχεια η ίδια, ανέβασε ένα βίντεο – selfie που την δείχνει να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο για τον μήνα του μέλιτος διάρκειας μόλις 48 ωρών.

Karlie’s Instagram Story (October 21, 2018) #2: pic.twitter.com/QDY6YgtCa1


«Που είναι ο άντρας μου;» αστειεύεται η Κάρλι στο βίντεο. Το ζευγάρι, που είναι εξαιρετικά μυστικοπαθές όσον αφορά στην ιδιωτική του ζωή, δεν αποκάλυψε τον προορισμό του, αλλά η Κλος έκανε μια ανάρτηση με μια εκπληκτική εναέρια φωτογραφία από το αεροπλάνο.

Το διάσημο μοντέλο και ο Κούσνερ παντρεύτηκαν την περασμένη Πέμπτη στη Νέα Υόρκη σε μια μικρή τελετή με λιγότερους από 80 καλεσμένους, αναφέρει το People. Αλλά αυτό δεν ήταν το τέλος των εορτασμών, καθώς οι νεόνυμφοι θα κάνουν μια μεγαλύτερη εκδήλωση την άνοιξη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karlie Kloss (@karliekloss) στις 18 Οκτ, 2018 στις 5:20 μμ PDT


Η Κλος ανακοίνωσε την είδηση του γάμου της την Πέμπτη το βράδυ, με ένα γλυκό πορτρέτο της με τον σύζυγό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

i married my best friend ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joshua Kushner (@joshuakushner) στις 21 Οκτ, 2018 στις 5:12 πμ PDT


Ο Κούσνερ ακολούθησε με μια γλυκιά φωτογραφία από την τελετή, όπου φωτογραφίζει ο ίδιος την Κάρλι να κρατά την ανθοδέσμη της. «Παντρεύτηκα την καλύτερή μου φίλη» έγραψε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ