Θεσσαλονίκη: Κλειστή την Τετάρτη η Εθνική προς Μουδανιά -Πρόβα μηχανοκίνητων για την παρέλαση - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Κλειστή την Τετάρτη η Εθνική προς Μουδανιά -Πρόβα μηχανοκίνητων για την παρέλαση

Δείτε πώς θα διεξαχθεί η κυκλοφορία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστή θα παραμείνει την Τετάρτη η εθνική Θεσσαλονίκης-Μουδανιών από τις 07.30 το πρωί μέχρι και τις 16.00 το μεσημέρι.

Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός λόγω της Γενικής Δοκιμαστικής Παρέλασης των Μηχανοκίνητων Τμημάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.
Η κυκλοφορία θα διακοπεί στο τμήμα της από τη Νέα Αερογέφυρα Θέρμης (Οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την Αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται, ως ακολούθως:
Των κινουμένων από Θεσ/νίκη προς Ν. Μουδανιά:Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Προφήτη Ηλία, Επ.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μηχανιώνας, διασταύρωση Ν.Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, Αερογέφυρα Ν.Ρυσίου, Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.
Των κινουμένων από Ν.Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη: Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, Αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, Επ.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μηχανιώνας, Προφήτη Ηλία, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ