Ερευνα αποκάλυψε τι πρέπει να κάνεις στα φρύδια σου για να δείχνεις νεότερη - iefimerida.gr

Ερευνα αποκάλυψε τι πρέπει να κάνεις στα φρύδια σου για να δείχνεις νεότερη

Μια γυναίκα βγάζει selfie
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο εξοικειωμένες και να είμαστε με τη ρυτίδα που έκανε την εμφάνιση της ή τη χαλάρωση του δέρματος, πάντα θα θέλουμε να δείχνουμε νεότερες και όμορφες.

Πολλοί πιστεύουν ότι το πρόσωπο μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Για αυτό και όλοι μας προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να βελτιώσουμε την εμφάνιση μας: καλλυντικές κρέμες, μακιγιάζ, αποτρίχωση, θεραπείες ενυδάτωσης κλπ.

Ολα αυτά μπορούν να βοηθήσουν μέχρι ενός σημείου.

Ο συνδυασμός της σωστής διατροφής με την άσκηση και τον ποιοτικό ύπνο είναι το μυστικό που θα γυρίσει πίσω το χρόνο – τουλάχιστον στο πρόσωπό σου.

Νέα έρευνα όμως έρχεται να μας δείξει ότι ένα σημείο του προσώπου μας και συγκεκριμένα τα φρύδια μπορούν να μάς κάνουν να δείχνουμε νεότερες.

Οπότε αν δεν έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα φρύδια σου, είμαστε εδώ για να σου πούμε ότι το σχήμα τους μπορεί να σου προσθέτει χρόνια.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε στα φρύδια σας για να δείχνετε νεότερη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φρύδια έρευνα νεότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ