Πήγαν δάχτυλα του Κασόγκι ως τρόπαιο, στη Σαουδική Αραβία - iefimerida.gr

Πήγαν δάχτυλα του Κασόγκι ως τρόπαιο, στη Σαουδική Αραβία

«Κομμάτια από το πτώμα του Κασόγκι μεταφέρθηκαν στον Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας» /Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που δημοσιεύονται αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας του Τζαμάλ Κασόγκι.

Και το Middle East Eye σήμερα φέρνει συνταρακτικές λεπτομέρειες στην επιφάνεια, σύμφωνα με πηγές (με γνώση στις μυστικές υπηρεσίες) που μετέφεραν ότι μέρος από το πτώμα του Κασόγκι ταξίδεψε στο Βασιλείο της Σαουδικής Αραβίας.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο αντισυνταγματάρχης Μαχέρ Αμπντουλαζίζ Μουτρέμπ περπατούσε χωρίς να βιάζεται στον VIP χώρο του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης «Κεμάλ Ατατούρκ» γύρω στις πέντε και μισή το απόγευμα της 2ας Οκτωβρίου. Η θηριώδης βαλίτσα που κουβαλούσε μαζί του δεν θα περνούσε από έλεγχο, αφού ήταν επιβάτης ιδιωτικής πτήσεως με lear jet ενώ ήταν κάτοχος διπλωματικού διαβατηρίου. Σύμφωνα με Τούρκους αξιωματούχους, στην βαλίτσα του είναι πολύ πιθανόν να υπήρχαν κάποια μέρη από το διαμελισμένο κορμί του δημοσιογράφου.

Αυτό υποστηρίζει ανώνυμη πηγή που μίλησε στο Middle Eye Est, η οποία χαρακτηρίζεται ως άριστος γνώστης των μυστικών υπηρεσιών του Βασιλείου.

Πήγαν δάχτυλα του Κασόγκι ως τρόπαιο, στη Σαουδική Αραβία | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ