Συνεχίζεται σήμερα η απολογία του Γιάννου Παπαντωνίου - iefimerida.gr

Συνεχίζεται σήμερα η απολογία του Γιάννου Παπαντωνίου

Γιάννος Παπαντωνίου/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται σήμερα η απολογία του Γιάννου Παπαντωνίου στην ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς, Ηλιάννα Ζαμανίκα, μετά τη χθεσινή διακοπή.

Ο πρώην υπουργός κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και ειδικότερα για την υπόθεση των παράνομων πληρωμών που φέρεται ότι έλαβε για το πρόγραμμα του εκσυγχρονισμού έξι φρεγατών, το 2003.

Κατά τη χθεσινή 12ωρη απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, ρωτήθηκε από τους ανακριτές διαφθοράς για τη σύμβαση εκσυγχρονισμού των φρεγατών που υπέγραψε, σύμβαση που φέρεται, σύμφωνα με την κατηγορία, να ζημίωσε το δημόσιο 400 εκατομμύρια ευρώ, ενώ κλήθηκε και να απαντήσει σχετικά με το σκέλος της κατηγορίας που αφορά τη νομιμοποίηση των 2,8 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου αρνείται κατηγορηματικά όσα του αποδίδονται, ενώ κάνει λόγο για «πλήρες αδιέξοδο των διωκτών του» το οποίο, όπως ισχυρίζεται, τους ανάγκασε «να εφεύρουν ένα πρωτοφανές σενάριο» συνδέοντας τραπεζικές κινήσεις που δεν έχουν σχέση με τα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ