Ποδαρικό στο γραφείο του στο ΥΠΕΞ, σήμερα, για τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Ποδαρικό στο γραφείο του στο ΥΠΕΞ, σήμερα, για τον Τσίπρα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ποδαρικό στο Γραφείο του, στο Υπουργείο Εξωτερικών κάνει σήμερα ο πρωθυπουργός και υπουργός των Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συγκαλεί σύσκεψη στις 12 το μεσημέρι.

Κατά πληροφορίες, στη σύσκεψη θα παρίσταται η πολιτική και η υπηρεσιακή ηγεσία του υπουργείου και λαμβάνοντας υπόψιν τις νέες συνθήκες και τα δεδομένα που διαμορφώνονται, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να οριοθετήσει εκ νέου τις αρμοδιότητες τόσο του αναπληρωτή υπουργού Γ. Κατρούγκαλου, αλλά και των υφυπουργών Μ. Μπόλαρη και Τ.Κουίκ (ο οποίος επιστρέφει από το Κάιρο).

Το επόμενο διάστημα ο κ. Τσίπρας θα συμμετέχει και θα μιλήσει στην Ευρωαραβική διάσκεψη, ενώ στις 2 Νοεμβρίου θα μεταβεί στη Βάρνα για την Τετραμερή Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας- Σερβίας.

Ενισχυμένα καθήκοντα, τέλος, αποκτά ο διπλωματικός του σύμβουλος και εξ' απορρήτων του πρωθυπουργού Βαγγέλης Καλπαδάκης, ο οποίος αποτελεί πια τον πιο ουσιαστικό συνδετικό «κρίκο» του υπουργείου με το Μαξίμου για όλη την ατζέντα.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ