Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 50χρονος για ασέλγεια σε βάρος 5χρονης - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 50χρονος για ασέλγεια σε βάρος 5χρονης

Στη φυλακή ο 50χρονος για ασέλγεια σε βάρος 5χρονης/ φωτογραφία pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 50χρονος Ηρακλειώτης που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις με 5χρονο κοριτσάκι αν και ο ίδιος επέμενε ότι ποτέ δεν έμεινε μαζί του μόνος.

Στο άκουσμα της απόφασης, η πεθερά του κατηγορουμένου, η οποία διαμένει στο υπόγειο του κτιρίου όπου διαμένει η οικογένεια του 50χρονου λιποθύμησε.

Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, κατεθεσε ότι αγαπάει την 5χρονη και ότι ουσιαστικά ήταν εκείνη που την είχε διαρκώς μαζί της. Εκείνη τη φρόντιζε, την έκανε μπάνιο, καθώς η μητέρα της 5χρονης εμπιστευόταν πολύ τη γιαγιά.

Αναφέρθηκε ακόμα ότι το παιδί είπε στην μητέρα του τα όσα ανέφερε, την 1η Οκτωβρίου. Η μητέρα ωστόσο αντί να πάει αμέσως στην Αστυνομία, άφησαν να περάσουν ημέρες, στις 5 Οκτωβρίου άφησε το παιδί στο σπίτι της γιαγιάς για κάποιες ημέρες και στην συνέχεια το πήρε και μετά έκανε την καταγγελία.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν έχει διαβιβαστεί ακόμα στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Ηράκλειο 50χρονος 5χρονη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ