Εκτοξεύτηκε από το κρεβάτι και έμεινε παράλυτη την ώρα που έκανε σεξ με παντρεμένο εκατομμυριούχο επιχειρηματία - iefimerida.gr

Εκτοξεύτηκε από το κρεβάτι και έμεινε παράλυτη την ώρα που έκανε σεξ με παντρεμένο εκατομμυριούχο επιχειρηματία

Η Κλερ Μπάσμπι θα μείνει παράλυτη μετά το ατύχημα κατά τη διάρκεια σεξ. Φωτογραφία: Daily Mail
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιστορία έκανε τον γύρο του διαδικτύου πριν από μερικές ημέρες. Μια αισθητικός που εκτοξεύτηκε από το κρεβάτι κατά τη διάρκεια σεξ και έμεινε παράλυτη, μήνυσε την εταιρεία κατασκευής κρεβατιών ζητώντας ένα εκατομμύριο δολάρια.

Τώρα, που η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια, έγινε γνωστό ότι ο σύντροφός της είναι ένας εκατομμυριούχος επιχειρηματίας, του οποίου ο γάμος κατέρρευσε λίγες ημέρες πριν από το ατύχημα.

Η Κλερ εκτοξεύτηκε από το κρεβάτι την ώρα που έκαν σεξ και μηνύει την εταιρεία κατασκευής κρεβατιών για το ατύχημα

Η 46χρονη Κλερ Μπάσμπι, είναι παράλυτη και δεν θα περπατήσει ποτέ ξανά μετά την εκτόξευσή της από το king size κρεβάτι την ώρα που έκανε σεξ με τον παντρεμένο σύντροφό της, τον 55χρονο Τζον Μάρσαλ.

Η Μπάσμπι κατέθεσε στο δικαστήριο πως έπεσε από το κρεβάτι την ώρα που άλλαζε στάση στο σεξ. Εκείνη την ώρα το κρεβάτι υποχώρησε και η γυναίκα σωριάστηκε με το κεφάλι στο έδαφος.

Ο Μάρσαλ δήλωσε στο Ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου, όπου εκδικάζεται η υπόθεση για αποζημίωση ύψος ενός εκατομμυρίου λιρών από την εταιρεία Beds Are Uzzz, πως αρχικά θεώρησε ως αστείο το ατύχημα.

Αλλά μόλις συνειδητοποίησε τη σοβαρότητα του τι συνέβη, όταν η Μπάσμπι, επιτυχημένη αισθητικός, δεν μπορούσε να σηκωθεί από το πάτωμα του υπνοδωματίου της στο Σάρεϊ, κάλεσε ασθενοφόρο.

Ο 55χρονος εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Τζον Μάρσαλ

Ο Μάρσαλ ήταν παντρεμένος με την 48χρονη σύζυγό του Σου, για σχεδόν 2 δεκαετίες και είχε επίσημα χωρίσει λίγες μόλις ημέρες προτού αρχίσει την σχέση του με την Μπάσμπι. Τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι το ζευγάρι χώρισε στις 15 Μαΐου 2013 και σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Μάρσαλ γνώρισε την Μπάσμπι την ίδια εκείνη ημέρα στην Ισπανία. Ο Μάρσαλ πάντως, ισχυρίζεται πως αυτός και η Μπάσμι δεν είχαν σεξουαλικές σχέσεις προτού χωρίσει από την σύζυγό του.

Όπως δήλωσε: «Όταν συνέβη το περιστατικό είχαμε χωρίσει, δεν ήμουν τότε με την Σούζαν και θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Η Σούζαν κι εγώ χωρίσαμε τον Μάιο και το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο. Όλα αυτά δεν αφορούν κανέναν, η ζωή μου είναι αρκετά χάλια όπως και της Κλερ».

Οι φίλοι του πάντως έχουν αντίθετη άποψη, δηλώνοντας πως η ταχύτητα με την οποία ο επιχειρηματίας έκανε νέα σχέση, ήταν κάτι που κατέστρεψε την σύζυγό του, με την οποία έχει δύο έφηβες κόρες.

Όπως δήλωσε ένας φίλος τους, το ατύχημα αποκάλυψε την σχέση με τον Μάρσαλ να λέει στη σύζυγό του πως θα έφευγε από το σπίτι τους για να πάει να φροντίσει την Μπάσμπι. Αλλά 3 εβδομάδες αργότερα, ο επιχειρηματίας που έχει μια επιτυχημένη κατασκευαστική εταιρεία, επέστρεψε στην Σκωτία, λέγοντας στους φίλους του πως δεν σκοπεύει να γίνει ο φροντιστής της ανάπηρης συντρόφου του.

Φωτογραφίες: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ