Η Τζένη Μπαλατσινού με μήνυμά της κάνει κομματάκια τον Ουγγαρέζο για τον «νέο της σύντροφο» - iefimerida.gr

Η Τζένη Μπαλατσινού με μήνυμά της κάνει κομματάκια τον Ουγγαρέζο για τον «νέο της σύντροφο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαιτέρως σκληρή ήταν η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για το ρεπορτάζ του περί νέου συντρόφου της.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα το πρωί, στο «Πρωινό», παρουσίασε μια φωτογραφία της Τζένης Μπαλατσινού συνεπιβάτιδας σε μηχανή στο Κολωνάκι, λέγοντας ότι ο άνδρας που απεικονίζεται μαζί της είναι ο νέος της σύντροφος. Εδωσε μάλιστα και λεπτομέριες, λέγοντας ότι δεν ζει στην Αθήνα, ότι είναι όμορφος, μουσάτος και 10 χρόνια μικρότερος.

«Ο άνθρωπος που έχει έρθει πολύ κοντά στην Τζένη Μπαλατσινού, τους βγάλαμε φωτογραφία χθες το βράδυ που τη συνόδευσε για φαγητό. Ήταν και το Σάββατο μαζί. Ο άνθρωπος αυτός μένει εκτός Αθηνών, το Σάββατο διασκέδαζαν μαζί σε μπαρ του Κολωνακίου, είναι 10 χρόνια νεότερος. Είναι πολύ όμορφος, μουσάτος, γυμνασμένος. Η φωτογραφία τα λέει όλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα!», είπε χαρακτηριστικά.

Τα όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό», όμως, έκαναν έξαλλη την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία με ένα μήνυμα στο Instagram κατακεραύνωσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δημήτρης Ουγγαρέζος: δημοσιογράφος – παρουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για το "έγκριτο" ρεπορτάζ του όπως και για το προεφηβικό του χιούμορ…

Είναι θλιβερό, Δημήτρη μου, να γεμίζεις τον τηλεοπτικό σου χρόνο αραδιάζοντας άστοχους συσχετισμούς με αφορμή μια φωτογραφία που κάποιος σου έστειλε.

Η έφεσή σου προς την μυθοπλασία είναι γνωστή, όπως και η αδιαφορία σου για τις συνέπειές της… Ίσως ήρθε η ώρα να κάτσεις ξανά στο θρανίο και να επαναπροσδιορίσεις το νόημα και την ουσία της δουλειάς σου».

Η Τζένη Μπαλατσινού με μήνυμά της κάνει κομματάκια τον Ουγγαρέζο για τον «νέο της σύντροφο»  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ