Το σπίτι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο που πωλείται αντί 1,7 εκατ. δολ. -Εξοχικό, σπανιόλικο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το σπίτι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο που πωλείται αντί 1,7 εκατ. δολ. -Εξοχικό, σπανιόλικο [εικόνες]

Την αγόρασε με τα λεφτά του Τιτανικού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λεόναρντο Ντι Κάπριο αποφάσισε να πουλήσει μια υπέροχη παραδοσιακή έπαυλη που έχει στο Λος 'Αντζελες, την οποία αγόρασε από την αμοιβή του για τον ρόλο του Τζακ Ντόσον στην ταινία Τιτανικός.

O Λεόναρντο Ντι Κάπριο αποφάσισε να πουλήσει μια υπέροχη παραδοσιακή έπαυλη που έχει στο Λος 'Αντζελες, την οποία αγόρασε από την αμοιβή του για τον ρόλο του Τζακ Ντόσον στην ταινία Τιτανικός το 1997.
Επενδυτής εδω και καιρό ο Ντι Κάπριο, ιδιοκτήτης πολλών ακινήτων, αποφάσισε να πουλήσει μια από τις πιο όμορφες επαύλεις που διαθέτει. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου Variety, ο 43χρονος ηθοποιός πωλεί ένα μεγάλο σπίτι έκτασης 330 τετραγωνικών μέτρων.

Εξοχική πολυτελής κατοικία μέσα στο πράσινο

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρωταγωνιστής το είχε αγοράσει αντί 770.000 δολαρίων. Σήμερα η τιμή του έχει υπερδιπλασιαστεί, καθώς ο Ντι Κάπριο ελπίζει να αποκομίσει 1,749 εκατομμύρια δολάρια.

Πολυτέλεια και παράδοση

Η απλή, ισπανικού στιλ κατοικία αλλά πλήρως εξοπλισμένη, κατασκευάστηκε στο Σίλβερ Λέικ, στις αρχές της δεκαετίας του 1930 και έχει διατηρήσει το αρχικό της ύφος.

Στο εσωτερικό υπάρχουν μεγάλες ξύλινες σκαλιστές πόρτες, δοκοί στο ταβάνι, ένα παλιό τζάκι και κατάλευκοι τοίχοι. Η τραπεζαρία έχει παλιό κομψό ξύλινο πάτωμα. Η τεράστια κουζίνα έχει επενδυθεί με λευκά και μπλε κεραμικά πλακάκια.

Ισπανικού τύπου πολύχρωμα πλακάκια σε κουζίνα και μπάνιο

Το σπίτι διαθέτει επίσης βιβλιοθήκη, αρκετές τουαλέτες μια από τις οποίες είναι ντυμένη με πράσινο σμαραγδί πλακάκι, και τέσσερα υπνοδωμάτια.

Το ξύλο σε πατώματα και ταβάνια ζεσταίνει το χώρο

Ο μέλλων ιδιοκτήτης θα έχει επίσης μια εξωτερική πισίνα και ένα τεράστιο κήπο, καθώς το μικρό αυτό κόσμημα χτίστηκε σε οικόπεδο 60 και πλέον στρεμμάτων.

Ενα σπίτι για όλους, Για οικογένειες αλλά και ζευγάρια
 Ο Ντι Κάπριο ελπίζει να αποκομίσει 1,749 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση του

Πηγή: Variety

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λεονάρντο ντι Κάπριο Βίλα Τιτανικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ