Super League: Τέλος από τον Λεβαδειακό ο Μάντζιος - iefimerida.gr

Super League: Τέλος από τον Λεβαδειακό ο Μάντζιος

Ο Ακης Μάντζιος/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νέο προπονητή θα πορευτεί από εδώ και στο εξής ο Λεβαδειακός.

Οι Βοιωτοί αποφάσισαν μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη να βάλουν τέλος στην συνεργασία τους με τον έμπειρο προπονητή. Ο Άκης Μάντζιος ήταν στον αέρα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την Δευτέρα επισημοποιήθηκε το διαζύγιο.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός αποχαιρέτησε τους πρώην πια παίκτες του λέγοντάς τους: «Σας ευχαριστώ για την συνεργασία που είχαμε και ελπίζω να πάει πιο καλά η ομάδα στην συνέχεια».

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, οι σχετικές πληροφορίες λένε πως έχει βρεθεί ήδη (με κάποιες πληροφορίες να κάνουν λόγο για προέλευση από την ιταλική αγορά) και το μεσημέρι της Δευτέρας (22/10) στην προπόνηση η διοίκηση θα ενημερώσει τους παίκτες για τον άνθρωπο που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να βρίσκεται ήδη στην Λιβαδειά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Λεβαδειακός Ακης Μάντζιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ