«Εχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Είμαι σε επιδείνωση» -Η ηθοποιός Σέλμα Μπλερ αποκάλυψε τη μάχη της με τη νόσο [εικόνα] - iefimerida.gr

«Εχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Είμαι σε επιδείνωση» -Η ηθοποιός Σέλμα Μπλερ αποκάλυψε τη μάχη της με τη νόσο [εικόνα]

Η ηθοποιός Σέλμα Μπλερ /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηθοποιός Σέλμα Μπλερ πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Αποκάλυψε η ίδια η 46χρονη την διάγνωσή της μέσω Instagram, με ένα συγκινητικό μήνυμα όπου μιλούσε για την αναπηρία της. «Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Είμαι σε επιδείνωση», έγραψε στο post της.

«Ευτυχώς έχω μια υπέροχη δουλειά. Είμαι άτομο σε ειδικές ανάγκες. Πέφτω μερικές φορές. Ρίχνω πράγματα. Η μνήμη μου είναι θολή. Και η αριστερή μου πλευρά ζητά οδηγίες από ένα χαλασμένο gps. Αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Γελάω και δεν ξέρω ακριβώς τι θα κάνω αλλά θα βάλω τα δυνατά μου».

Η Αμερικανίδα ευχαρίστησε τους ηθοποιούς φίλους της, Σάρα Μισέλ Γκέλαρ, Φρέντι Πρινς Τζούνιορ και Τζέιμι Κινγκ για την υποστήριξη και την αγάπη τους. Στη συνέχεια, θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για αυτή την ασθένεια.

Διαβάστε το συγκλονιστικό μήνυμα της ηθοποιού που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας στo bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ