Το μυστικό του 8χρονου από την Πάτρα που συγκίνησε τη δασκάλα του... - iefimerida.gr

Το μυστικό του 8χρονου από την Πάτρα που συγκίνησε τη δασκάλα του...

Το μυστικό που έκρυβε 8χρονος στην Πάτρα συγκίνησε και άφησε άφωνη τη δασκάλα το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα χαρούμενοι πρέπει να νοιώθουν τόσο οι γονείς του 8χρονου στην Πάτρα, όσο και η δασκάλα του με αυτό που ανακάλυψαν την προηγούμενη εβδομάδα! Μέχρι εκείνη τη στιγμή, κανείς πέρα από τον μικρό και τον συμμαθητή του δεν γνώριζε το τόσο συγκινητικό... μυστικό τους.

Οπως αναφέρει το thebest.gr, ο 8χρονος, που είναι μαθητής του δημοτικού σχολείου της κοινότητας Κοκκινοχωρίων στην Πάτρα, εδώ και λίγο καιρό έχει πάρει μία πρωτοβουλία που, πέρα από τα άλλα, σίγουρα συγκινεί.

Μερικές ημέρες πριν, ο φίλος του και συμμαθητής του, ο οποίος φαινόταν ιδιαίτερα στενοχωρημένος, του εμπιστεύτηκε ένα μυστικό... Οπως του είπε, σε λίγες ημέρες η μαμά του δεν θα έχει υλικά για να του φτιάχνει το καθιερωμένο σάντουϊτς που πάντα έπαιρνε μαζί του στο σχολείο, καθώς ο μπαμπάς του ήταν άνεργος και τα έσοδα της οικογένειας είχαν μειωθεί δραματικά.

Ο οκτάχρονος, λοιπόν, πήρε μια πρωτοβουλία... Ζήτησε από τη δική του μαμά να του κοβει το σάντουϊτς που εκείνη ετοίμαζε για τον ίδιο, στη μέση, για να μπορεί, όπως της δικαιολογήθηκε, να το τρώει... πιο εύκολα. Βλέπετε, δεν ήθελε να προδώσει το μυστικό του φίλου του και έπαιρνε όλα τα μέτρα....

Στην πραγματικότητα όμως, εδώ και βδομάδες, κάθε μέρα ο οκτάχρονος έδινε το μισό από το δικό του σάντουιτς στο φίλο του. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, κάθονταν μαζί στο παγκάκι ,στην πίσω μεριά του σχολικού γηπέδου, για να μην τους βλέπει κανείς, μοίραζαν το σάντουϊτς και έτρωγαν μαζί.

Αυτό το γεγονός προκάλεσε την περιέργεια της δασκάλας τους, η οποία, αφού τους παρακολούθησε για δύο - τρεις ημέρες, κατάλαβε τι συνέβαινε... Οταν πια ήταν σίγουρη και αδυνατώντας, πια, να κρατηθεί, τους πλησίασε και τους έσφιξε δυνατά στην αγκαλιά της!

Η συγκεκριμένη δασκάλα όπως και οι γονείς του 8χρονου έχουν πραγματικά κάθε λόγο να είναι υπερήφανοι για τον πιτσιρικά!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ