Εσώκλειστοι στου Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού! - iefimerida.gr

Εσώκλειστοι στου Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού!

Κακά μαντάτα για τους «ερυθρόλευκους/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ήττα από τον ΟΦΗ με 1-0 αλλά και -κυρίως- η εικόνα της ομάδας οδήγησαν τον Πέδρο Μαρτίνς στην απόφαση να... κλειδώσει τους παίκτες του Ολυμπιακού στου Ρέντη μέχρι και την αναχώρηση της ομάδας για το Λουξεμβούργο, για το ματς με την Ντουντελάνζ.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΟΦΗ το βράδυ της Κυριακής στο «Γεντί Κουλέ», με τους «ερυθρόλευκους» να συμπληρώνουν τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη. Η ήττα αλλά κυρίως η εικόνα, όπως ήταν λογικό, δεν άρεσε σε κανέναν στο στρατόπεδο των Πειραιωτών και ήδη πάρθηκαν τα πρώτα μέτρα σε μια προσπάθεια αλλαγής της εικόνας της ομάδας.

Με την επιστροφή της αποστολής από το Ηράκλειο, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε στους παίκτες πως, αντί για τα σπίτια τους, θα είχαν... νέο προορισμό. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του πως το πρόγραμμα της εβδομάδας αλλάζει και πως όλοι θα παραμείνουν εσώκλειστοι στου Ρέντη μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη (25/10), όταν και θα αναχωρήσουν για το Λουξεμβούργο όπου την Πέμπτη (26/10) θα αντιμετωπίσουν την Ντουντελάνζ για το Europa League.

Για τον λόγο αυτό, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν λίγες ώρες τη Δευτέρα για να μεταβούν στις οικίες τους και να προμηθευτούν τα πράγματα που χρειάζονται για τις ημέρες που θα παραμείνουν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Στόχος του Μαρτίνς είναι να στείλει ένα μήνυμα στους παίκτες ότι αγωνίζονται στον Ολυμπιακό και ότι θα πρέπει να δείξουν άμεση βελτίωση της αγωνιστικής τους εικόνας πριν η ομάδα μείνει εκτός στόχων από νωρίς τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός παίκτες Ρέντη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ