Amandine: Τα bagel εδώ είναι μαστιχωτά μέσα και τραγανά έξω και γεμίζουν με ό,τι βάλει ο νους σου [εικόνες] - iefimerida.gr

Amandine: Τα bagel εδώ είναι μαστιχωτά μέσα και τραγανά έξω και γεμίζουν με ό,τι βάλει ο νους σου [εικόνες]

Τα bagel του Amandine
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σίγουρα τα έχετε πετύχει σε φούρνους και καφέ, όμως, στο Amandine που έχει ανοίξει στο Σύνταγμα στην οδό Νίκης στον αριθμό 13 -να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να σας ξεφύγει επειδή είναι μικρό πλην, όμως, χαριτωμένο- από το 2012 το Bagel έχει την τιμητική του.

Ο Μichel και η Αmandine εκ Γαλλίας που είναι οι ιδιοκτήτες του, έχουν μανία με τα συγκεκριμένα ψωμάκια και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως οι δυο τους έδωσαν νέα διάσταση στην έννοια του πρωινού στο δρόμο, προσφέροντας τους σταθερούς πλέον πελάτες τους εκλεκτές γεύσεις και μία μεγάλη ποικιλία.

Η Αmandine ήρθε στην Ελλάδα για μία πρακτική με το πανεπιστήμιο της από το Παρίσι.

«Μετά αποφάσισα ότι θα ήθελα να μείνω εδώ, μου άρεσε τόσο πολύ η ζωή που δεν μπορούσα να γυρίσω πίσω. Μετά σκέφτηκα τι θα μπορούσα να κάνω επειδή δεν μιλούσα και ελληνικά. Δούλευα στο Παρίσι σε ένα μαγαζί με bagels και ήξερα τη δουλειά και επειδή δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στην Αθήνα, μου ήρθε η ιδέα. Όταν γνώρισα τον Michel του εξομολογήθηκα και κάπως έτσι αποφασίσαμε να συνεργαστούμε» μας λέει.

Γνωρίστε τα bagel του Amandine και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ AMANDINE bagel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ