44χρονη ηθοποιός που μοιάζει 20άρα αποκαλύπτει τι κάνει και δεν γερνάει [εικόνες] - iefimerida.gr

44χρονη ηθοποιός που μοιάζει 20άρα αποκαλύπτει τι κάνει και δεν γερνάει [εικόνες]

Αλίσια Τσία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιες Ανατολίτισσες φαίνεται ότι έχουν βρει το μυστικό της νεότητας και έχουν βαλθεί να αποτρελάνουν τις δυτικές.

Μια ακόμη γυναίκα, αυτή τη φορά από την Ταϊβάν, ενώ διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, μοιάζει μόλις να έχει πατήσει τα 20.

Ο λόγος για την Αλίσα Τσία, ηθοποιό, η οποία μόλις έγινε 44 ετών αλλά δεν μοιάζει παραπάνω από 25.

Η Ταϊβανέζα ηθοποιός την ημέρα των γενεθλίων της στις αρχές Οκτωβρίου, πόσταρε μια φωτογραφία της με τα τρία της παιδιά στο Weibo, το κινέζικο Twitter, όπου έχει 22 εκατ. followers.

Στη φωτογραφία απεικονιζόταν η ίδια τη στιγμή που έσβηνε τα κεράκια, έχοντας στο πλευρό της τον 35χρονο σύζυγό της, την 13χρονη κόρη της και τις δύο μικρότερες, μία τριών ετών και μια ακόμη, ενός.

Η Τσία την ημέρα των γενεθλίων της, μαζί με την οικογένειά της

Η κόρη της σχολίαζε στη φωτογραφία την ηλικία της μητέρας της κάνοντας ένα αστείο με το διπλό 22.

Και φυσικά από κάτω από την εν λόγω φωτογραφία, τα σχόλια πήγαν και ήρθαν, με πολλούς να τονίζουν ότι κάλλιστα θα μπορούσε κανείς να την περάσει για 22χρονη.

Η ηθοποιός που αποτρέλανε το Ιντερνετ

Πριν λίγο καιρό, πάντως, η Τσία, μιλώντας στην ταϊβανέζικη τηλεόραση, είχε αποκαλύψει τα μυστικά της νεότητάς της.

Μεταξύ άλλων είχε ισχυριστεί ότι δεν πίνει αλκοόλ, δεν τρώει σνακ αργά και δεν κοιμάται αργά. Επίσης, ανέφερε ότι αποφεύγει να χρησιμοποιεί το κινητό της για τουλάχιστον δύο ώρες πριν πέσει για ύπνο και προσπαθεί να μην τρώει τηγανιτά και πικάντικα φαγητά. Τόνισε ακόμη τη σημασία της κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων νερού και της γυμναστικής, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

«Πίνω χλιαρό νερό συνεχώς και για αυτό φροντίζω να κουβαλάω πάντα μαζί μου σε ένα μικρό θερμός».

Δήλωσε μάλιστα ότι προσέχει τη διατροφή της συνεχώς ακόμη και όταν έχει απαιτητικά γυρίσματα. Τότε, η μητέρα της, τής μαγειρεύει θρεπτικές σούπες και τις της πηγαίνει στα γυρίσματα.

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δείξεις στον εαυτό σου ότι τον αγαπάς. Φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να απολαύσετε ένα μασάζ προσώπου ή ποδιών και χαλαρώστε για να γεμίσετε μπαταρίες».

Πέρα από τα καλά της γονίδια, η διατήρηση της νεότητάς της οφείλεται, σύμφωνα με την ίδια, στην προσεκτική διατροφή που κάνει
Προσέχει τι τρώει, τι ώρα τρώει, ακόμη και πότε θα μιλήσει στο κινητό
Το απόλυτο μυστικό της; Το γεγονός ότι πίνει χλιαρό νερό καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, χειμώνα καλοκαίρι.
Η Τσία, ακόμη κάνει γυμναστική τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα και αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της για μασάζ, σε πρόσωπο και πόδια.
Με τον 35χρονο σύζυγό της.

Φωτογραφίε: weibo.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ