Η Μελιτά αποκάλυψε ότι έστειλε μήνυμα στη Γαστεράτου - iefimerida.gr

Η Μελιτά αποκάλυψε ότι έστειλε μήνυμα στη Γαστεράτου

Μελιτά-Γαστεράτου/Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα «πάνω-κάτω» έχουν έρθει στις σχέσεις της Τζένης Μελιτά με τη Μαντώ Γαστεράτου, μετά την απόφαση της δεύτερης να μην την καλέσει στον γάμο της.

Το γεγονός είχε αποκαλύψει η ίδια η Τζένη Μελιτά μέσα από το instagram, όταν ένας από τους followers της τήν ρώτησε γιατί δεν ήταν στον γάμο.

Η Μαντώ Γαστεράτου θέλησε να απαντήσει δημόσια και σε επιθετικό τόνο στην πρώην φίλη της, λέγοντας ότι «όλες οι σχέσεις για να ανθίσουν και να χτιστούν θέλουν πολλή φροντίδα και πολλή αγάπη και από τις δυο τις πλευρές και όχι από τη μία»,.

Τώρα, φαίνεται πως γίνεται προσπάθεια από τις δύο πλευρές για μία... επανασύνδεση. Όπως αποκάλυψε σήμερα η Τζένη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», έστειλε μήνυμα στη Μαντώ και εκείνη απάντησε. Μάλιστα, όπως είπε, έχουν κανονίσει και να συναντηθούν, έτσι ώστε να λυθεί η παρεξήγηση.

«Πιστεύω ότι με τη Μαντώ θα ξαναμιλήσουμε. Και κινούμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση. Έχω στείλει ένα μήνυμα! Έχει απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. Και αναμένεται να βρεθούμε να πιούμε έναν καφέ για να λύσουμε τα ζητήματα αυτά σε προσωπικό επίπεδο. Που θεωρώ πως σε αυτό το επίπεδο πρέπει να λύνονται», είπε η Τζένη Μελιτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένη Μελιτά Μαντώ Γαστεράτου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ