Νέα στάση στο Μετρό: Από τις 23:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας -Την προκήρυξε το ΕΚΑ - iefimerida.gr

Νέα στάση στο Μετρό: Από τις 23:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας -Την προκήρυξε το ΕΚΑ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στάση εργασίας στο Μετρό από τις 23:00 σήμερα το βράδυ έως την λήξη της βάρδιας προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Αθηνών, για να καλύψει το σωματείο εργαζομένων η στάση του οποίου κρίθηκε παράνομη δικαστικά.

Η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ με ανακοίνωση της ζητά να σταματήσει η λειτουργία του μετρό στις γραμμές 2 και 3 για «λόγους ασφαλείας του επιβατικού κοινού» το βράδυ της Παρασκευής.

Οι συρμοί θα σταματήσουν να κινούνται στις 23:00 της Παρασκευής έως τη λήξη της βάρδιας.

«H Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ για λόγους ασφάλειας του επιβατικού κοινού και λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση- ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ), να επαναπροκηρύξει (με τα ίδια κατ΄ ουσίαν αιτήματα) την κριθείσα ως παράνομη στάση εργασίας στο Μετρό, αποφάσισε να σταματήσει τη λειτουργία στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό, σήμερα 19 Οκτωβρίου 2018 στις 23:00″, αναφέρει η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

«Η στάση εργασίας θα γίνει κανονικά καθώς καλύπτεται από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας» δήλωσε νωρίτερα ο πρόεδρος εργαζομένων Μετρό, Σπύρος Ρεβύθης, στο News 24/7 από τους 88,6, τονίζοντας πως οι συρμοί θα ακινητοποιηθούν από τις 23.00 ως τη λήξη της βάρδιας. Η επισήμανση του εκπροσώπου των εργαζομένων έρχεται λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ που ανέφερε πως οι στάσεις εργασίας χαρακτηρίστηκαν παράνομες και ως εκ τούτου, οι συρμοί πρέπει να συνεχίσουν να κινούνται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετρό στάση εργασίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ