Δημ. Σταμάτης για την έρευνα κατά του iefimerida.gr: Η επιχείρηση φίμωσης αποκαλυπτική καθεστωτικής συμπεριφοράς - iefimerida.gr

Δημ. Σταμάτης για την έρευνα κατά του iefimerida.gr: Η επιχείρηση φίμωσης αποκαλυπτική καθεστωτικής συμπεριφοράς

Ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «επιχείρηση φίμωσης και δίωξης της ιστοσελίδας iefimerida και του δημοσιογράφου Δημήτρη Τάκη» μιλά ο βουλευτής επικρατείας της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης.

Οπως τονίζει μάλιστα «είναι αποκαλυπτική μιας καθεστωτικής συμπεριφοράς και μιας πανικόβλητης προσπάθειας συγκάλυψης της αλήθειας».

Η δήλωση του Δημήτρη Σταμάτη
Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν εννοεί να καταλάβει πως είναι κυβέρνηση μιας Ευρωπαϊκής χώρας, όπου η ελευθεροτυπία αποτελεί θεμέλιο του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Αυτά που θα έπρεπε να την απασχολούν είναι τα ίδια τα γεγονότα και όχι η δημοσιοποίησή τους. Και τα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας – χωρίς να έχουν διαψευστεί μέχρι τώρα – είναι οι απίστευτοι διάλογοι και οι αλληλοκατηγορίες δύο κορυφαίων Υπουργών της, που θα έπρεπε από μόνα τους να έχουν προκαλέσει την άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού και την επίσημη ενημέρωση της κοινής γνώμης.

Η επιχείρηση φίμωσης και δίωξης της ιστοσελίδας iefimerida και του δημοσιογράφου Δημήτρη Τάκη, είναι αποκαλυπτική μιας καθεστωτικής συμπεριφοράς και μιας πανικόβλητης προσπάθειας συγκάλυψης της αλήθειας.

Τους Έλληνες πολίτες ποσώς τους απασχολεί το ‘’τι τραβάει ο κ.Τσίπρας με αυτούς τους δύο’’. Αυτό που τους ενδιαφέρει και απαιτούν να μάθουν είναι αν οι διάλογοι που έχουν δημοσιοποιηθεί είναι αληθείς ή όχι. Αν το δημοσίευμα της ιστοσελίδας iefimerida, ιδιαίτερα στο σκέλος που αναφέρεται σε χρηματοδότηση Μέσων Ενημέρωσης ή δημοσιογράφων της FYROM, είναι αληθές ή όχι. Τι γνώριζε ο Πρωθυπουργός και τι όχι;

Όσο καθυστερούν οι απαντήσεις, τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται…».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Σταμάτης ΝΔ iefimerida.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ