Διαψεύδει το υπ. Αμυνας ότι αναβλήθηκε το ταξίδι Καμμένου στη Μόσχα - iefimerida.gr

Διαψεύδει το υπ. Αμυνας ότι αναβλήθηκε το ταξίδι Καμμένου στη Μόσχα

Δεν αναβάλλεται η επίσκεψη Καμμένου στη Μόσχα λένε κύκλοι του ΥΕΘΑ -Φωτογραφία αρχείου: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαψεύδουν κύκλοι του υπουργείο Αμυνας πληροφορίες που μεταδόθηκαν σύμφωνα με τις οποίες αναβλήθηκε η επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στη Μόσχα.

Μάλιστα, οι εν λόγω πληροφορίες του news247, ανέφεραν ότι η αναβολή του ταξιδιού, που επρόκειτο να γίνει στο τέλος του μήνα, έγινε με πρωτοβουλία της Αθήνας καθώς εκτιμήθηκε ότι ο υπ. Αμυνας δεν μπορεί να προηγηθεί του πρωθυπουργού, οποίος μεταβαίνει στη Ρωσία στις 7 Δεκεμβρίου.

Κάτι τέτοιο όμως διαψεύσθηκε από κύκλους του ΥΕΘΑ.

Στη Μόσχα σημείωναν οι ίδιες πηγές θα μεταβεί ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Γιώργος Κατρούγκαλος, στις 29 και 30 Νοεμβρίου για την προγραμματισμένη συνεδρίαση της κοινής διυπουργικής επιτροπής Ελλάδας - Ρωσίας.

Στη συνάντηση με τον υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, που είναι προγραμματισμένη για τις 13 Δεκεμβρίου στην Ουάσιγκτον, το πιθανότερο είναι να παραστεί ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικός Γιώργος Κατρούγκαλος, καθώς την ημέρα εκείνη ο Αλέξης Τσίπρας, που έχει αναλάβει καθήκοντα υπουργού Εξωτερικών, θα παρίσταται στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Κορυφής της ΕΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ