«Η ελευθεροτυπία δεν φιμώνεται» - Ο Θ. Παπαθεοδώρου για την έρευνα σε βάρος του iefimerida.gr - iefimerida.gr

«Η ελευθεροτυπία δεν φιμώνεται» - Ο Θ. Παπαθεοδώρου για την έρευνα σε βάρος του iefimerida.gr

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το iefimerida και οι δημοσιογράφοι του, δημοσιοποίησαν στην κοινή γνώμη αυτό που προήλθε από τον εμφύλιο πόλεμο που επικρατεί στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σχολιάζει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, με αφορμή την προκαταρκτική έρευνα που διετάχθη με αφορμή τις αποκαλύψεις για τα μυστικα κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών.

Και προσθέτει οτι οι δημοσιογράφοι έχουν μαζί τους τον κοινή γνώμη απέναντι στους σκευωρούς.

Ολόκληρη η δήλωση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Θόδωρου Παπαθεοδώρου:

«Κάθε φορά που αποκαλύπτεται η όλο και μεγαλύτερη παρακμή της Κυβέρνησης Τσίπρα Καμμένου , κάθε φορά που αποδεικνύεται πόσο επικίνδυνη είναι για τη χώρα και τα συμφέροντά της τα υπόγεια κέντρα του Μαξίμου απαντούν με απειλές, διώξεις και συκοφαντίες. Το iefimerida και οι δημοσιογράφοι του δημοσιοποίησαν στην κοινή γνώμη αυτό που προήλθε δυστυχώς από τον εμφύλιο πόλεμο που επικρατεί πλέον στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι οποίοι ψάχνουν τρόπο να διαχειριστούν την ήττα τους. Η ελευθεροτυπία δεν φιμώνεται το ηθικό των δημοσιογράφων δεν κάμπτεται γιατί έχουν την κοινή γνώμη και τους δημοκρατικούς πολίτες μαζί τους απέναντι στους σκευωρούς»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μυστικά κονδύλια iefimerida
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ