Το Ποτάμι για την έρευνα σε βάρος του iefimerida.gr- Το κυνήγι των δημοσιογράφων μαρτυρά πανικό - iefimerida.gr

Το Ποτάμι για την έρευνα σε βάρος του iefimerida.gr- Το κυνήγι των δημοσιογράφων μαρτυρά πανικό

Η διώξεις κατά των δημοσιογράφων δείχνουν πανικό τονίζει το Ποτάμι για την προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του iefimerida- φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονα αντιδρά το Ποτάμι για την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η Δικαιοσύνη σε βάρος του iefimerida.gr, μετά τις αποκαλύψεις για τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών.

Ενοχος δεν είναι το πλήρως αδιαφανές σύστημα διαχείρισης των μυστικών κονδυλίων που κάποτε κατήγγειλαν, αναφέρει η ανακοίνωση, αλλά οι ρεπόρτερ του iefimerida!

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ποταμιού.

Oι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βρήκαν τον ένοχο! Δεν είναι το πλήρως αδιαφανές σύστημα διαχείρισης των μυστικών κονδυλίων, που κάποτε κατήγγειλαν και σήμερα εφαρμόζουν αλλά είναι οι ρεπόρτερ του iefimerida.gr ! 'Όταν δε ο συντάκτης που το υπογράφει, έχει δουλέψει και στο MEGA, το «παράπτωμα» είναι ασυγχώρητο για τους κυβερνητικούς.

Επιτέλους ας ασχοληθούν με τα προβλήματα της χώρας και οι υπουργοί αντί για αλληλοκαρφώματα να απαντήσουν που πραγματικά πάνε τα μυστικά κονδύλια και τι σκοπούς εξυπηρετούν. Το κυνήγι των δημοσιογράφων μαρτυρά πανικό και αντιδημοκρατικές νοοτροπίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι Μέγκα iefimerida
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ