Αεροδρόμιο Λάρνακας: Η στιγμή που ανακοινώνεται στους επιβάτες της Cobalt Air ότι η εταιρεία...έκλεισε [βίντεο] - iefimerida.gr

Αεροδρόμιο Λάρνακας: Η στιγμή που ανακοινώνεται στους επιβάτες της Cobalt Air ότι η εταιρεία...έκλεισε [βίντεο]

Cobalt Air /Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που η Cobalt Air ανακοινώνει στους επιβάτες ότι η εταιρεία απλά... κλείνει, κατέγραψε η κάμερα του Alpha Κύπρου.

Η τελευταία πτήση της Cobalt Air προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Προερχόταν από το Λονδίνο και έγινε με το ίδιο αεροπλάνο που η κυπριακή εταιρεία ξεκίνησε το ταξίδι της στους αιθέρες το 2016. Πλέον, τα έξι αεροσκάφη της Cobalt Air παραμένουν σταθμευμένα σε μια γωνία του αεροδρομίου της Λάρνακας προκαλώντας αγωνία στους 300 εργαζομένους αφενός, ιδιαίτερο εκνευρισμό στους πελάτες-επιβάτες της.

Αρκετοί πελάτες, μάλιστα, οι οποίοι θα πετούσαν τη νύχτα με πτήσεις της Cobalt Air και είχαν ήδη φθάσει στη Λάρνακα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, άρχισαν να διαμαρτύρονται και να αναρωτιούνται τι θα κάνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Cobalt Air αεροσκάφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ