Προειδοποίηση Καραμούζη στην Ιταλία: Είστε έτοιμοι για όλα; - iefimerida.gr

Προειδοποίηση Καραμούζη στην Ιταλία: Είστε έτοιμοι για όλα;

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προειδοποίηση στην ιταλική κυβέρνηση ότι οδηγεί τη χώρα και την Ευρωπαϊκή Ενωση σε βαθιά κρίση απευθύνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών και πρόεδρος της Eurobank, Νίκος Καραμούζης.

Παράλληλα διατυπώνει το ερώτημα αν οι πολιτικοί αλλά και ο ιταλικός λαός έχουν κατανοήσει τα δεδομένα και άν έμαθαν κάτι από εμάς. Ο κ. Καραμούζης σχολιάσε μέσω twitter τις εξελίξεις στην Ιταλία και τη διαμάχη με την ΕΕ για τον προϋπολογισμό:

Έχουν πολιτικοί, ιταλικός λαός, κατανοήσει τα δεδομένα; Το κόστος/οφέλη εναλλακτικών στρατηγικών και της πολιτικής ‘game of chicken’, του τσαμπουκά, που ακολουθούν; Εμαθαν κάτι από εμάς; Είναι έτοιμοι για όλα; Είναι ο λαός προετοιμασμενος;

Κατανοούν ότι οδηγούν EU και Ιταλία σε βαθειά κρίση;

Η ανάρτηση

Έχουν πολιτικοί,ιταλικος λαος,κατανοήσει τα δεδομένα;το κόστος/οφέλη εναλλακτικών στρατηγικών κ της πολιτικής‘game of chicken’,του τσαμπουκά,που ακολουθούν;έμαθαν κάτι από εμας;είναι έτοιμοι για όλα;ειναι ο λαος προετοιμασμενος;κατανοουν ότι οδηγούν EU κ Ιταλία σε βαθειά κρίση;


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ