Τι έκανε μια μητέρα στα μολύβια του παιδιού της για να του δώσει αυτοπεποίθηση -Η ανάρτηση μιας δασκάλας που έγινε viral [εικόνα] - iefimerida.gr

Τι έκανε μια μητέρα στα μολύβια του παιδιού της για να του δώσει αυτοπεποίθηση -Η ανάρτηση μιας δασκάλας που έγινε viral [εικόνα]

Μαθητές γράφουν στο τετράδιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αυτοπεποίθηση είναι αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες αρετές, τις οποίες μπορεί να εμφυσήσει ένας γονιός στο παιδί του.

Οι ψυχολόγοι τονίζουν ότι ένα παιδί που δεν διαθέτει μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα είναι σε όλη του τη ζωή διστακτικό στο να αναλαμβάνει νέες προκλήσεις, καθώς πάντα θα το φοβίζει η πιθανότητα της αποτυχίας.

Οι εχθροί της αυτοπεποίθησης είναι η αποθάρρυνση και ο φόβος.

Επομένως, σαν γονείς, η δουλειά σας είναι να εμψυχώνετε και να στηρίζετε το παιδί σας κάθε φορά που επιχειρεί κάτι που το δυσκολεύει.

Μια μητέρα βρήκε τον πιο υπέροχο τρόπο να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση του παιδιού της.

Oπως εξιστορεί η δασκάλα Amanda Cox, η οποία έκανε γνωστή αυτή την ιστορία στο facebook, ζήτησε από τους μαθητές να της δώσουν ένα από τα μολύβια τους. Eνα αγοράκι τότε, της είπε με δισταγμό αν θα μπορούσε να κρατήσει τα μολύβια που του είχε δώσει η μητέρα του. Ηταν πολύ σημαντικά για εκείνον και υπήρχε λόγος.

Δείτε τι έκανε μια μητέρα για να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση του παιδιού της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δασκάλα μολύβια μαθητής viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ