Walk For Freedom το Σάββατο -Περπατάμε ο ένας πίσω από τον άλλο, με μαύρα, κατά της εμπορίας ανθρώπων - iefimerida.gr

Walk For Freedom το Σάββατο -Περπατάμε ο ένας πίσω από τον άλλο, με μαύρα, κατά της εμπορίας ανθρώπων

Με κλειστά τα στόματα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 20 Οκτωβρίου 2018 εκατοντάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν στο Walk For Freedom. Μια πορεία που στόχο έχει την αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού για την εμπορία ανθρώπων.

Στην Αθήνα το Σάββατο 20 Οκτωβρίου θα συναντηθούμε στην πλατεία Μοναστηρακίου. «Το Walk θα ξεκινήσει στις 17:00μμ, αλλά ζητάμε από όλους τους συμμετέχοντες να έχουν έρθει στις 16:45μμ. Από την πλατεία, θα περπατήσουμε σε μία γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλο, προς την Ερμού και στη συνέχεια προς τη Βουλή, μέσα από τη πλατεία Συντάγματος».

Walk στη Θεσσαλονίκη

Η ακτιβιστική αυτή δράση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη για 5η φορά και οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν στην Πλατεία Αριστοτέλους στις 5:00μ.μ.
Από το ύψος της Νίκης στην Πλατεία Αριστοτέλους, θα περπατήσουν σε μία γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλο, συνεχίσουν κατά μήκος της παραλίας, μέχρι τον Λευκό Πύργο.

Με μαύρα μπλουζάκια, ο ένας πίσω από τον άλλο

Πορεία με μαύρες μπλούζες

Οπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «Μπορείτε να πάρετε το μπλουζάκι σας από το Cafe Plateia, Τσιμισκή 43 (Εμπ.Κέντρο Πλατεία) την Πέμπτη 18/10 από τις 4μμ μέχρι τις 8μμ και την Παρασκευή 19/10 από τις 4μμ μέχρι τις 9μμ. Το κόστος της μπλούζας είναι 5 ευρώ».
«Παρακαλούμε ντυθείτε στα μαύρα. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε να κουβαλάτε σακίδιο πλάτης, έτσι ώστε οι περαστικοί να μπορούν να δουν το μπλουζάκι της διεθνούς οργάνωσης Α21.
Σε περίπτωση που έχει κρύο, κατά προτίμηση φορέστε μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα μέσα από το μπλουζάκι της Α21. Αν δεν έχετε προμηθευτεί το μπλουζάκι της Α21, μπορείτε να συμμετέχετε στο Walk φορώντας ένα απλό μαύρο μπλουζάκι», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και η Κομοτηνή «περπατάει για την ελευθερία»

Ο Δήμος Κομοτηνής και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Κομοτηνής, συμμετέχουν στο 5ο Διεθνές Walk For Freedom που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στην πόλη της Κομοτηνής, με σκοπό να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία για το φαινόμενο της σύγχρονης δουλείας.

Η δράση πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
ΔΡάση κατά της εμπορίας ανθρώπων

Βασικός παγκόσμιος διοργανωτής της δράσης είναι η διεθνής οργάνωση A21 που δραστηριοποιείται ενάντια στην εμπορία ανθρώπων (human trafficking) από το 2008, και στόχος της είναι να ρίξει φως σε μια εγκληματική βιομηχανία που κρατά παγιδευμένους στη σύγχρονη δουλεία 27 εκατομμύρια άντρες, γυναίκες και παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα social media για να ενημερώσετε ακόμα περισσότερους! Πείτε στους φίλους σας στο facebook, twitter, και instagram ότι θα συμμετέχετε στο Walk και γιατί θα συμμετέχετε, ενθαρρύνετέ τους να έρθουν κι αυτοί μαζί σας, και ανεβάστε φωτογραφίες από το event με το hashtag #WalkForFreedom.

Ανεβάζουμε στα σόσιαλ μίντια φωτογραφίες από το event με το hashtag #WalkForFreedom
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ