Euroleague: «Eσπασαν το ρόδι» Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - iefimerida.gr

Euroleague: «Eσπασαν το ρόδι» Μπαρτσελόνα και Μακάμπι

Φωτογραφία ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πρώτες τους νίκες στην Euroleague πανηγύρισαν Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Οι Καταλανοί επικράτησαν με 83-73, επί της Μπάγερν Μονάχου, στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Κρις Σίνγκλετον πρόσθεσε 15 πόντους, 12 σημείωσε ο Πάνγκος, 11 ο Μπλάζιτς και 10 ο Οριόλα.

Με «οδηγό» τον Νικίτα Κουρμπάνοφ (13π., 11ρ.), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας... ίδρωσε, 79-75, για να ξεπεράσει το εμπόδιο της μαχητικότατης Νταρουσάφακα και να κάνει το τρία στα τρία στη διοργάνωση.

Την πρώτη νίκη της στη Euroleague φέτος πέτυχε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, έστω κι αν νίκησε πιο δύσκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό 78-68 επί της Μπούντουτσνοστ στην Ποντγκόριτσα. «Ήρωας» των Ισραηλινών αναδείχτηκε ο Σκότι Ουίλμπεκιν με 28 πόντους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ