Euroleague: «Γκαζωμένος» ο Παναθηναϊκός (102-87) κόντρα στην Γκραν Κανάρια - iefimerida.gr

Euroleague: «Γκαζωμένος» ο Παναθηναϊκός (102-87) κόντρα στην Γκραν Κανάρια

Ο Παπαπέτρου /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια εμφάνιση... υπόδειγμα ο Παναθηναϊκός κέρδισε πολύ άνετα την Γκραν Κανάρια μέσα στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 102-87 για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Με δύο σπουδαία ρεκόρ στην ιστορία του στη EuroLeague και με την πρώτη κατοστάρα μετά από δέκα χρόνια, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την πρωτάρα στη διοργάνωση Γκραν Κανάρια (102-87) και ξεπέρασε την προ διημέρου "αυτοκτονία" στο Μόναχο.

Εξαιρετική εμφάνιση, τρίτη συνεχόμενη, από τον Κιθ Λάνγκφορντ, έκαναν τα ξεσπάσματα που είχαν ανάγκη οι Παπαπέτρου (ρεκόρ καριέρας στην αξιολόγηση) - Τόμας, στηρίχθηκε από τον προπονητή του ο Λεκαβίτσιους, έκανε ντεμπούτο ο Παπαγιάννης, έπαιξε 19 λεπτά ο καταπονημένος Νικ Καλάθης. Ρεκόρ στην ιστορία του στη EuroLeague με 37 εύστοχα δίποντα έκανε ο ΠΑΟ, που έγραψε και δεύτερο ρεκόρ με τα 58 εκτελεσμένα του σουτ μέσα από τη γραμμή του τριπόντου.

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 50-36, 74-55, 102-87

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Γκραν Κανάρια Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ