O Τραμπ απειλεί να κλείσει τα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό - iefimerida.gr

O Τραμπ απειλεί να κλείσει τα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να αναπτύξει στρατεύματα στα σύνορα με το Μεξικό, σε περίπτωση που το τελευταίο δεν σταματήσει την «έφοδο» των μεταναστών απείλησε με ανάρτησή του στο Twitter o Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος εξαπέλυσε πυρά και κατά του Δημοκρατικού κόμματος που θέλει «ανοικτά σύνορα», ενώ προανήγγειλε ότι θα σταματήσει τη χορήγηση οικονομικής βοήθειας σε Ονδούρα, Γουατεμάλα και Ελ Σαλβαδόρ επειδή οι ηγεσίες τους «κάνουν ελάγχιστα για να σταματήσουν αυτή τη μεγάλη ροή ανθρώπων, περιλαμβανομένων και πολλών εγκληματιών», όπως γράφει.

I am watching the Democrat Party led (because they want Open Borders and existing weak laws) assault on our country by Guatemala, Honduras and El Salvador, whose leaders are doing little to stop this large flow of people, INCLUDING MANY CRIMINALS, from entering Mexico to U.S.....

Τόνισε δε ότι γι’ αυτόν η διασφάλιση των συνόρων είναι σημαντικότερη από την πρόσφατη εμπορική συμφωνία που έκλεισε με το Μεξικό σε αντικατάσταση της NAFTA.

O Τραμπ απειλεί να κλείσει τα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό  | iefimerida.gr 0
Το τελευταίο διάστημα χιλιάδες κάτοικοι της Ονδούρας εγκαταλείπουν πεζή τη χώρα τους για να γλιτώσουν απο τη βία και τη φτώχεια με στόχο να φθάσουν στις ΗΠΑ (Φωτογραφίες: ΑΡ)

Ο Τραμπ είχε αναγγείλει στην προεκλογική του εκστρατεία ότι θα χτίσει ένα τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, αλλά το κογκρέσο δεν έχει εγκρίνει τα σχετικά κονδύλια. Εξαπολύει, πάντως, με κάθε ευκαιρία φραστικές επιθέσεις κατά των μεταναστών, που απειλούν, όπως λέει, την ασφάλεια των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ ΗΠΑ Μεξικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ