Aπό Δευτέρα οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ σε δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους - iefimerida.gr

Aπό Δευτέρα οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ σε δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους

Οικονομική ενίσχυση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να καταβληθεί το 70% της βασικής ενίσχυσης στους δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους, όπως τόνισαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) περιμένει να λάβει την έγκριση Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη σύμβαση με την Τράπεζα Πειραιώς. Μόλις πάρει το «πράσινο φως» ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα προχωρήσει στην απελευθέρωση των κεφαλαίων, με το συνολικό ποσό αυτών να ανέρχεται στα 700 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται πως το υπόλοιπο 30% της βασικής ενίσχυσης αναμένεται να πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχους στα μέσα Δεκέμβρη, μαζί με τα χρήματα για την «πράσινη» ενίσχυση και την ενίσχυση των νέων αγροτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ