Βανδάλισαν το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Μεσολόγγι [εικόνες] - iefimerida.gr

Βανδάλισαν το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Μεσολόγγι [εικόνες]

Κατέστρεψαν τα πάντα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτεταμένες καταστροφές προκάλεσαν άγνωστοι δράστες στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Μεσολόγγι, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, Αναστάσιος Σκαρμούτσος, ο οποίος μάλιστα κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο κ. Σκαρμούτσος, «άγνωστοι, που φαίνεται να εισέβαλλαν στο χώρο τις νυκτερινές ώρες, κατέστρεψαν ολοσχερώς μεγάλο αριθμό οδικών σημάτων, καθίσματα, καθώς και μέρος της περίφραξης». Επίσης, προσθέτει ότι «δεν φαίνεται να έχει κλαπεί εξοπλισμός, για αυτό εκτιμάται ότι το μοναδικό κίνητρο των αγνώστων ήταν ο βανδαλισμός».

Εριξαν κάτω τη σήμανση και έσπασαν τα φανάρια
Τ Πάρκο θα παραμείνει κλειστό μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές
Κατέστρεψαν τα πάντα

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος δήλωσε πως «η δημοτική περιουσία ανήκει στους δημότες και ως εκ τούτου είναι ακατανόητο το γεγονός της καταστροφής της».

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών, αναμένεται να αναβληθούν οι προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων στο πάρκο.

«Η δημοτική περιουσία ανήκει στους δημότες και ως εκ τούτου είναι ακατανόητο το γεγονός της καταστροφής της» αναφέρειο δήμαρχος
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ