H Μέγκαν Μαρκλ μόλις μας έδειξε τη φουσκωμένη κοιλιά της [εικόνες] - iefimerida.gr

H Μέγκαν Μαρκλ μόλις μας έδειξε τη φουσκωμένη κοιλιά της [εικόνες]

Η Μέγκαν μόλις μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλιά. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη φουσκωμένη της κοιλιά έδειξε με περηφάνια η δούκισσα του Σάσεξ για πρώτη φορά, κατά την τρίτη ημέρα της βασιλικής περιοδείας της με τον πρίγκιπα Χάρι στη Μελβούρνη.

Η Μέγκαν Μαρκλ με ένα φόρεμα Dion Lee που αναδείκνυε το σώμα της

Μέχρι τώρα, η Μέγκαν έκρυβε περίτεχνα την κοιλιά της φορώντας πουκάμισα και παλτό, αλλά το κομψό φόρεμα της Dion Lee, που φόρεσε σήμερα έδειξε την ελάχιστα, έστω, φουσκωμένη κοιλιά της.

Η δούκισσα του Σάσεξ έδειχνε πανέμορφη με το μπλε φόρεμα «Folded Sail» της Αυστραλιανής σχεδιάστριας για την συλλογή φθινόπωρο 2019, με ασύμμετρες γωνίες και μια κομψή φούστα σε Α γραμμή με λεπτομέρειες που δίπλωναν και θύμιζαν πανί ιστιοφόρου.

Η δούκισσα του Σάσεξ είναι 4 μηνών έγκυος σύμφωνα με την τραγουδίστρια Missy Higgins

Μόλις έβγαλε το παλτό Martin Grant που είχε επιλέξει να φορά για την βόλτα με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας είδαν για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλιά.

Αναμένεται να γεννήση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, την άνοιξη του 2019

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ανακοίνωσαν την είδηση πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί κατά την άφιξή τους στο Σίδνεϊ την Δευτέρα. Το μωρό του ζευγαριού αναμένεται την άνοιξη του 2019, ωστόσο μπορεί η Μέγκαν να είναι σχεδόν 4 μηνών έγκυος αντί για 3 που εικάζουν οι περισσότεροι, με πιο πιθανή ημερομηνία γέννησης στα τέλη Μαρτίου.

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια Missy Higgins, που συνάντησε την Μέγκαν στο Σίδνεϊ, η δούκισσα μάλλον είναι 4 μηνών έγκυος. Η Missy ανέφερε σε μια ανάρτησή της στο Instagram, μετά από συνάντηση με το ζευγάρι: «Τι τιμή να γνωρίσω σήμερα την όμορφη δούκισσα. Ήταν τόσο γλυκιά. Λυπήθηκαν που πρέπει να χαιρετά όλο αυτό τον κόσμο ενώ είναι 4 μηνών έγκυος. Και ο πρίγκιπας Χάρι ήταν πανέμορφος, πραγματικά γοητευτικός».

Η δούκισσα του Σάσεξ δοκλίμασε να παίξει και Aussie Rules, ένα αυστραλιανό παιχνίδι

Το ζευγάρι αφού χαιρέτησε τα πλήθη που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι του Κυβερνήτη της Βικτόρια, Λίντα Ντεσό, στη συνέχεια έπαιξε παιχνίδια με νέα παιδιά στο εσωτερικό του κτιρίου και στη συνέχεια η Μέγκαν βγήκε έξω όπου δοκίμασε να παίξει Aussie Rules, ένα αυστραλιανό παιχνίδι.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν πήγαν με τραμ στην παραλία

Το πρόγραμμά τους, στη συνέχεια, περιελάμβανε μια επίσκεψη σε ένα σχολείο και στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν με τραμ προς την παραλία για να παρακολουθήσουν παιδιά που μάζευαν πλαστικά.

Η δούκισσα άλλαξε ρούχα και φόρεσε μπαλαρίνες κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια νερού

Ο Χάρι και η Μέγκαν, που άλλαξε ρούχα, φορώντας ένα ναυτικό μπλε Club Moncao φόρεμα και vegan παπούτσια Rothy’s, που κατασκευάστηκαν από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια νερού, επισκέφθηκαν την παραλία της νότιας Μελβούρνης, όπου προσχώρησαν σε εθελοντές και μαθητές του τοπικού προγράμματος Beach Patrol, ένα πρόγραμμα για την διατήρηση των παραλιών καθαρών.

Φωτογραφίες: AP, Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ