Αυτό είναι το νέο μεγάλο SUV της BMW, η X7 [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το νέο μεγάλο SUV της BMW, η X7 [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα για την πολυ- αναμενόμενη Χ7, το νέο κορυφαίο, υπερ- πολυτελές SUV της BMW με τις σεβαστές εξωτερικές διαστάσεις (μήκος 5,151 μέτρα) και τη μεγαλύτερη μάσκα που έχει μπει ποτέ σε μοντέλο της γερμανικής εταιρείας.

Χαρακτηριστικά της εμφάνισής της είναι ακμές του αμαξώματός της, οι εκτεταμένες γυάλινες επιφάνειες, οι ζάντες που ξεκινούν από τις 20 ίντσες και φτάνουν μέχρι και τις 22 καθώς και οι μεγαλύτερες από τις εμπρός πίσω πόρτες. Οι οποίες συμβολίζουν τους άνετους χώρους στο εσωτερικό -μεταξόνιο 3,105 μέτρων- που έχει στάνταρ επταθέσια διάταξη. Οι θέσεις της 3ης σειράς μπορούν να φιλοξενήσουν κατά τη BMW ακόμα και ενήλικες και για πολλά χιλιόμετρα. Ταυτόχρονα διαθέτουν όλα τα κομφόρ που διαθέτουν και οι άλλες πέντε -υποβραχιόνια, θύρες USB, κ.λπ.

Αυτό είναι το νέο μεγάλο SUV της BMW, η X7 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Αυτό είναι το νέο μεγάλο SUV της BMW, η X7 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Αυτό είναι το νέο μεγάλο SUV της BMW, η X7 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η μεσαία μετακινείται ηλεκτρικά κατά μήκος και κατά 15 εκατοστά, ενώ προαιρετικά υπάρχει και 6θέσια διάταξη με ξεχωριστά καθίσματα, πλήρως ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, καθώς και σύστημα κλιματισμού 5 ζωνών με δυνατότητα ιονισμού και καθαρισμού του αέρα. Το στάνταρ σύστημα κλιματισμού έχει 4 ζώνες, ο πίνακας οργάνων είναι πλήρως ψηφιακός με διαγώνιο 12,3 ιντσών, ενώ την ίδια διαγώνιο έχει και η οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, του συστήματος infotainment. Φυσικά υπάρχουν όλες οι δυνατότητες διασύνδεσης και ασύρματης φόρτισης smartphones, πλήρης γκάμα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, καθώς και επιλογή μεταξύ διαφόρων ηχοσυστημάτων με κορυφαίο αυτό της Bowers & Wilkins, με 3D ήχο, 20 ηχεία και 1.500 Watt.

Αυτό είναι το νέο μεγάλο SUV της BMW, η X7 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Μια ξεκάθαρη εικόνα των χώρων της X7 δίνει το μέγεθος του πορτμπαγκάζ της, που στην 7θέσια διάταξη φτάνει τα 326 λίτρα, στην 5θέσια τα 750 και στη διθέσια τα 2.150. Για την πιο εύκολη φόρτωση υπάρχει δυνατότητα χαμηλώματος της στάνταρ πνευματικής ανάρτησης κατά 40 χιλιοστά. Αντίστοιχα υπάρχει και η δυνατότητα αύξησης της απόστασης -επίσης κατά 40 χιλιοστά- για πιο εύκολη κίνηση πέρα από την άσφαλτο.

Αυτό είναι το νέο μεγάλο SUV της BMW, η X7 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4
Αυτό είναι το νέο μεγάλο SUV της BMW, η X7 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 5

Η X7 θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη αρχικά με τρεις εξακύλινδρους σε σειρά 3.000 κυβικών. H xDrive30d των 265 ίππων είναι η εισαγωγική και βέβαια η οικονομικά πιο προσιτή, ακολουθεί η xDrive50d με 400 ίππους πάντα από τον turbo diesel των 3,0 λίτρων όπως είπαμε, ενώ η μοναδική προς το παρόν έκδοση βενζίνης είναι η xDrive40i με 340 ίππους. Για αγορές εκτός Ευρώπης υπάρχει και η xDrive50i με τον καινούργιο V8 των 4.400 κυβικών και των 462 ίππων. Η τετρακίνηση και το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων εννοείται πως είναι στάνταρ παντού.

Αυτό είναι το νέο μεγάλο SUV της BMW, η X7 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 6


Οι πωλήσεις της X7 θα ξεκινήσουν το Μάρτιο του 2019 σε τιμές που στη Γερμανία διαμορφώνονται από τις 84.300 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BMW X7
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ