«Δεν πάμε καλά» -Θαυμάστρια είπε στην Οικονομάκου πως έχει «πειραχτεί» [εικόνες] - iefimerida.gr

«Δεν πάμε καλά» -Θαυμάστρια είπε στην Οικονομάκου πως έχει «πειραχτεί» [εικόνες]

Η σέλφι φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να δέχεται χιλιάδες σχόλια κάθε μέρα, αλλά η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως τα παρακολουθεί όλα και απαντάει όπου χρειαστεί.

Αυτό συνέβη άλλωστε και με την πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram, όπου η ηθοποιός ποζάρει στο κρεβάτι της με τον γιο της.

Πολλές θαυμάστριές της λοιπόν έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο όμορφη και λαμπερή είναι, ενώ έδωσαν και ευχές στον γιο της, όπου στην φωτογραφία φαίνεται μόνο το χεράκι του.

Ωστόσο υπήρχαν και αυτές οι «θαυμάστριες» που δεν κρατήθηκαν και πέταξαν την σπόντα τους, λέγοντας στην Οικονομάκου πως έχει «πειραχτεί» εμφανώς στο πρόσωπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴬᵀᴴᴵᴺᴬ ᴼᴵᴷᴼᴺᴼᴹᴬᴷᴼᵁ (@athinao1konomakou) στις 16 Οκτ, 2018 στις 12:31 μμ PDT

Συγκεκριμένα, μία διαδικτυακή φίλη σχολίασε στην φωτογραφία της ηθοποιού πως ένα «τόσο πολύ ωραίο πρόσωπο δεν χρειάζεται “παρεμβάσεις” ή τουλάχιστον να μην είναι εμφανείς».

Με την σειρά της η Αθηνά Οικονομάκου δεν δίστασε να της απαντήσει κάνοντας της μία χιουμοριστική ερώτηση...«Φάνηκε το μίνι λίφτινγκ; Oh Nooo», είπε η ηθοποιός βάζοντας σε hashtag την λέξη #δενπαμεκαλα.

«Δεν πάμε καλά» -Θαυμάστρια είπε στην Οικονομάκου πως έχει «πειραχτεί» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ