ΝΒΑ: Θρίαμβος των Μπακς διά χειρός Αντετοκούνμπο [βίντεο] - iefimerida.gr

ΝΒΑ: Θρίαμβος των Μπακς διά χειρός Αντετοκούνμπο [βίντεο]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έφτασε σε double double, αλλά και σημείωσε τις δύο νικητήριες βολές στο τέλος, οι Μιλγουόκι Μπακς ξεκίνησαν πανηγυρίζοντας με 113-112, μέσα στη Σαρλότ, τη διαδρομή τους τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο Ελληνας σούπερ σταρ σημείωσε25 πόντους, μάζεψε 18 ριμπάουντ και είχε 8 ασίστ, σε 35 λεπτά συμμετοχής, και ενώ όταν το σκορ ήταν στο 112-111 για τους Χόρνετς ευστόχησε σε βολές 23,7 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, καταφέρνοντας σημαντική νίκη για την ομάδα του Μιλγουόκι, χαλώντας τη γιορτή των Χόρνετς για τα 30 χρόνια παρουσίας στο ΝΒΑ.

Τον Αντετοκούνμπο ακολούθησε o Μίντλετον με 19 πόντους, ενώ για την ομάδα της Σάρλοτ εντυπωσίασε ο Ουόλκερ με 41 πόντους.

Ήταν η πρώτη νίκη για τον Μάικ Μπουντεχόλζερ ως προπονητή των Μπακς, αντίθετα χάλασε το ντεμπούτο του νέου προπονητή της Σαλτότ, Τζέιμς Μπορέγκο.

Hττα με 126-107 γνώρισαν οι Χοκς του Τάιλερ Ντόρσεϊ στη Νέα Υόρκη από τους Νικς. Ο Ντόρσεϊ αγωνίστηκε 15’ και σημείωσε 6 πόντους (3/6 δίποντα και 0/2 τρίποντα), ενώ μάζεψε 3 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ