Γεωργιάδης: Σε μία εβδομάδα ο Καμμένος εξευτέλισε έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και οδήγησε σε παραίτηση τον Κοτζιά - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Σε μία εβδομάδα ο Καμμένος εξευτέλισε έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και οδήγησε σε παραίτηση τον Κοτζιά

Ο Αδωνις Γεωργιάδης/ Φωτογραφία: MOTION TEAM
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία... καλή κουβέντα, σε ειρωνικό ύφος, έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης για τον Πάνο Καμμένο, στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Πάντως να πούμε και την καλή μας την κουβέντα για τον Πάνο, μέσα σε μία εβδομάδα εξευτέλισε έναν βουλευτή του Σύριζα: “έλα ρε Παπαδόπουλε (βουλευτής Τρικάλων) που μου ζήτησες ρουσφέτι κλπ” και οδήγησε σε παραίτηση τον Κοτζιά... και ο Τσίπρας κοιτάει να τους εξευτελίζει... γιατί λέτε;», έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Πάντως να πούμε και την καλή μας την κουβέντα για τον Πάνο, μέσα σε μία εβδομάδα εξευτέλισε έναν βουλευτή του Σύριζα: «έλα ρε Παπαδόπουλε (βουλευτής Τρικάλων) που μου ζήτησες ρουσφέτι κλπ» και οδήγησε σε παραίτηση τον Κοτζιά..και ο Τσίπρας κοιτάει να τους εξευτελίζει..γιατί λέτε;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ