Basketball Champions League: «Τρένο» ο Προμηθέας Πατρών, κέρδισε (79-77) και την Ολίμπια Λουμπλιάνας - iefimerida.gr

Basketball Champions League: «Τρένο» ο Προμηθέας Πατρών, κέρδισε (79-77) και την Ολίμπια Λουμπλιάνας

Σπουδαία βραδιά για την πατρινή ομάδα /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη βραδιά για τον Προμηθέα Πατρών, καθώς απόψε κέρδισε με 79-77 την Ολίμπια Λουμπλιάνας στην Πάτρα για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League!

Στο ιστορικό πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι, ο Προμηθέας νίκησε εκτός έδρας την Οστάνδη στην πρεμιέρα του Basketball Champions League. Στο ιστορικό πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό της παιχνίδι, η ομάδα της Πάτρας έκανε το ίδιο. Επικράτησε της Ολίμπια Λουμπλιάνα (79-77), έκανε το 2/2 στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης και συνεχίσει το ταξίδι του με στόχο να γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ. Ολεξάντρ Λίποβι, Λεωνίδας Κασελάκης, Τόνι Μέγιερ και Ρίον Μπράουν ξεχώρισαν από την ομάδα του Μάκη Γιατρά, που δέχθηκε 17 πόντους στο πρώτο μέρος από τον Σκότι Ρέινολντς, αλλά στο δεύτερο τον κράτησε στο απόλυτο μηδέν. Επόμενος αντίπαλος, η γερμανική Μπαϊρόιτ.

Τα δεκάλεπτα: 17-20, 37-42, 60-61, 79-77

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γιατράς): Χολ 6, Λίποβι 17 (3), Τσαϊρέλης 8 (1), Κασελάκης 13 (2), Μπράουν 11 (2), Γκίκας, Γερομιχαλός, Σαλούστρος 2, Μέγιερ 15 (3), Έλις 7

ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ (Μάρτιτς): Ρέινολντς 17 (4), Τζόουνς 14 (1), Λαπορνικ 17 (5), Μπέγκιτς 7, Μέσιτσεκ 8, Μπούμπνιτς, Λάζιτς 2, Σάμανιτς 4, Μπατζίμ 2, Σάνον, Ραντούλοβιτς 6

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ