Ενωση Κεντρώων: Ο Κοτζιάς είναι το πρώτο μεγάλο θύμα της συμφωνίας των Πρεσπών -Ο Τσίπρας θα είναι το δεύτερο - iefimerida.gr

Ενωση Κεντρώων: Ο Κοτζιάς είναι το πρώτο μεγάλο θύμα της συμφωνίας των Πρεσπών -Ο Τσίπρας θα είναι το δεύτερο

Ο Βασίλης Λεβέντης/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Κοτζιάς έκανε του κεφαλιού του και το πλήρωσε, σχολίασε η Ενωση Κεντρώων, χαρακτηρίζοντας τον πρώην υπουργό Εξωτερικών «το πρώτο μεγάλο θύμα της συμφωνίας των Πρεσπών».

«Ο κ. Τσίπρας αναλαμβάνοντας το υπουργείο Εξωτερικών θα είναι σίγουρα το δεύτερο μεγάλο θύμα», επισημαίνει ακόμη σε ανακοίνωσή του το κόμμα, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι υποτίμησε το Σκοπιανό.

Η Ενωση Κεντρώων εκτίμησε ότι απομένουν 2-3 μήνες σε αυτή την κυβέρνηση και κάλεσε τον πρωθυπουργό να κάνει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και να αλλάξει στάση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ενωσης Κεντρώων:

«Το πρώτο μεγάλο θύμα της συμφωνίας των Πρεσπών είναι ο κ. Κοτζιάς. Έκανε του κεφαλιού του και το πλήρωσε. Ο κ. Τσίπρας αναλαμβάνοντας το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι σίγουρα το δεύτερο μεγάλο θύμα.

Το σκοπιανό είναι ένα μεγάλο θέμα και το υποτίμησε ο κ. Τσίπρας. Πιστεύουμε ότι δύο, το πολύ τρεις μήνες μένουν σε αυτή την Κυβέρνηση και για το καλό της να κάνει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, να αλλάξει στάση, γιατί όποιος υπογράψει τέτοια μεγάλη μειοδοσία θα λογοδοτήσει πολύ σύντομα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ